Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Поликомп събра своите дилъри на семинар „Заедно към успешните продажби”

2012

12

окт.

5-6 октомври, Боровец: Поликомп, най-големият IT дистрибутор у нас, събра над 100 свои партньори от цялата страна в курортния комплекс Боровец. Семинарът под надслов «Заедно към успешните продажби» представи Windows 8 и последните технологии в продуктите на HP, Dell, Samsung, D-Link, Sony, Lenovo, VMware, Epson.

Срещата беше открита от Microsoft с представяне най-новата операционна система Window 8 и новите възможности, които тя дава.

Новостите в есенното портфолио на Dell бяха представени от Alin Luca, Dell Channel Account Manager Bulgaria, Moldova, Romania.

На софтуерните решения на VMware беше посветена лекцията на Cristina Tanasescu, Channel Manager Romania, Bulgaria, Moldova, VMware „VMware vCloud Suite: The first solution for the software-defined datacenter”.

Новите бизнес продукти и решения на Lenovo, условията за изграждане на успешни взаимоотношения, бяха акцент на лекцията, изнесена от представителите на марката. Samsung представиха ключовите предимства при най-новите и атрактивни модели преносими компютри, съвместими с новата операционна система Windows 8, както и възможностите за безжичен печат при печатащите устройства.

Първият ден на семинара завърши с представяне на технологията HP Ink Advantage с възможностите за по-достъпен и функционален печат за клиентите, както и за по-успешен бизнес за партньорите и представяне на най-новите персонални системи на HP, отличаващи се впечатляващ дизайн и върхови инженерни постижения.

Вечерта гостите имаха възможност да разпуснат в компанията на хитовете на звездата от Music Idol - Маги Джанаварова. Танците и веселото настроение съпровождаха вечерта чак до ранните зори на следващия ден.

Семинарната част през втория ден беше посветена на Epson CISS и business inkjet решенията, новите модели на Sony VAIO и XPERIA Tablet S и решенията на D-Link, включващи комутатори, решения за съхранение на данни, IP видеонаблюдение и Cloud продукти и услуги.