Please enter your username and password.
Please wait, loading ..
Please wait, loading ..

Поликомп стартира дистрибуцията на продукти за видеонаблюдение HiWatch

2017

30

May

София, май 2017 г. Българският ИТ дистрибутор – Поликомп – подписа договор за ексклузивна дистрибуция на продуктите за видеонаблюдение с марка HiWatch.

HiWatch са решения за малкия и среден бизнес с разработки, покриващи различни вертикални пазари: търговия с хранителни стоки, хотели, средни промишлени и производствени предприятия, образователни учреждения, жилищни сгради и райони, бензиностанции – и това е само малка част от целия списък с приложения.

Предимствата на марката са висока икономичност, простота на използване, лесно модернизиране, пълно съответствие с изискванията и нормите за безопасност. Това е не просто набор от устройства, а център на една система за наблюдение. Качеството на крайния продукт се гарантира от висококачествените вложени компоненти, автоматизацията на производствените процеси и многостепенната система на тест и контрол.

С подписването на договора за дистрибуция, Поликомп допълва набора си от марки в областта на видеонаблюдението. „Стремежът ни е да предоставим на клиентите продуктова и консултантска подкрепа във всеки един аспект от тяхната работа“ - каза Надежда Генова - Директор на Поликомп. „Благодарение на новото партньорство ще можем да бъдем по-гъвкави и да предложим завършени решения при проекти от различни мащаби.”

Портфолиото на HiWatch включва широка гама продукти на достъпна цена – от традиционни аналогови системи до най-съвременни IP разработки. Всички устройства лесно се синхронизират и обединяват за създаване на системи за видеонаблюдение, оптимизирани за конкретните потребности на клиента.

Продуктите на HiWatch вече са на склад в Поликомп.