Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

LG представя подобрения интерфейс LG UX 4.0

2015

14

апр.

LG Electronics (LG) обяви, че най-новият потребителски интерфейс за мобилни телефони LG UX 4.0 ще бъде част от смартфона LG G4, който ще бъде представен в края на месец април.

 

Потребителското преживяване е подобрено с по-голяма опростеност и интуитивност и ще разбира и отговаря по-добре на нуждите на всеки потребител.


До момента UX подобренията бяха с фокус предоставяне на по-голямо удобство на всички потребители. С новия LG UX 4.0 фокусът се премества върху предлагането на по-оптимизирано и интуитивно удобство за всеки конкретен потребител и възможно най-голямото удоволствие при използването на LG устройството.

 

По-опростено и интуитивно преживяване
С новия интерфейс LG създава на първо място по-добро потребителско преживяване, опростявайки дизайна и правейки функциите по-лесни за използване, като елиминира много ненужни стъпки при конфигурирането. Например Quick Shot е нова функция, която дава възможност на потребителите да правят снимки бързо с двойно натискане върху бутона на гърба на телефона - Rear Key, дори и когато дисплеят е изключен. Подобреният Smart Bulletin автоматично събира на едно място жизнено важна информация от множеството използвани приложения на една страница, като така осигурява максимално удобство.

 

По-широка гама от персонализиран избор
UX 4.0 предоставя на потребителите и по-широка гама от опции спрямо техните лични предпочитания и интереси. Новата камера предлага три потребителски режима - Simple (опростен), Basic (базов) и Manual (ръчна настройка) - за да удовлетвори нуждите на всички фотографи, от аматьорите до експертите. Опростеният режим върши цялата работа автоматично и успява да създаде страхотни снимки. Режимът за ръчна настройка има комплект от модули, чрез които потребителят има пълен контрол върху създаването на снимки, които биха впечатлили дори и най-опитните фотографи.

 

По-умно потребителско преживяване в унисон с конкретния потребител
Подобрената функция Smart Notice в рамките на LG UX 4.0 обещава възможно най-персонализираните уведомления за прогнозата за времето, за пътешествия и още много други, благодарение на анализа на поведението на потребителя всеки ден, графикът му с пътувания и житейските му навици. Например потребител, който се наслаждава на баскетболна игра на телефона си може да получи следното уведомление: “Времето днес ще е предимно слънчево. Прекрасно време да излезеш навън и да поиграеш малко баскетбол.”

 

Разгледайте опростения и по-интуитивен LG UX 4.0 в действие и как той разбира потребителите по-добре ТУК