Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Активни калъфи за смартфони LG

2015

25

март

Аксесоарите с прозорец на LG не са нещо ново за пазара. Новото е, че LG са вложили някой умни решения в тези на пръв поглед обикновени калъфи. Прозорецът не само показва времето и датата в страхотен класически вариант, но също така показва напомняния и позволява достъп до основни функции като: разговори, музика, камера, съобщения без да се налага да отваряте калъфа. Черешката на тортата е възможността за безжично зареждане на телефона ( само при LG G3).

Красиви на поглед, сигурни при хващане и тънки. Направени изцяло от синтетичен материал, фронталната част наподобява текстил, докато задния панел наподобява дизайна на LG G Pro 2 Smartphone. От двете страни калъфите са приятно грапави на допир и не позволяват изплъзване при носене.

Ергономичния дизайн не добавя нищо повече към елегантното тяло на LG смартфоните. Освен това покриващото стъкло е достатъчно сигурно, за да можете без притеснения да поставите телефона и с дисплея надолу. Независимо, че калъфите нямат магнит, който да ги задържа към устройството, капачето покрива плътно телефона и не стои отделено. При затворено положение прозорчето се активира от допир и работите с него, така както с оригиналния дисплей на телефона.