Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

С новите устройства на Xerox отпечатвате от смартфон, таблет или лаптоп с лекота

2015

25

март

Офис-служителите често разчитат на мобилни устройства, за да свършат работата си и очакват да могат да отпечатват през целия ден, независимо, дали работят от бюрото си, по време на конференция, от залата за почивка или от дома си. Въпреки това, скорошно проучване на IDC показа, че само половината от потребителите на мобилни устройства имат възможност да отпечатват от тях в рамките на собствената си компания, а само една трета – „в движение“. Новите устройства на Xerox опростяват процеса така, че специалистите могат да отпечатват по всяко време, от всяка точка и всяко мобилно устройство.

Заради лесните си настройки, цветните принтери Xerox Phaser® 6020/6022 и мултифункционалните устройства WorkCentre® 6025/6027 могат да бъдат изключително бързо инсталирани и приведени в действие. Те са лесни за употреба, дори за офиси без IT екипи на място и предлагат ярки изображения, характерни за по-големите и по-скъпи машини.

Потребителите могат да отпечатват имейли, снимки и офис документи от устройствата, които ползват ежедневно – лаптопи, таблети и смартфони. Вградените възможности за защита и Wi-Fi на машините улесняват избора на мястото им в офиса. Wi-Fi Direct, Apple AirPrint и Google Cloud Print2 улесняват печата, без да се налага да бъдат сваляни и инсталирани приложения или драйвери за печат.
Phaser 6020/6022 и WorkCentre 6025/6027 предлагат функции за опростени, безжични настройки, които спестяват време. В драйвера на устройствата е включена функционалност Paper Setup Navigator, с чиято помощ потребителите избират стъпка по стъпка типа и размера хартия, която е необходима за изпълнение на задачата (вкл. пликове, картички, етикети и рециклирана хартия). Така се елиминира загубата на време, излишни предположения, опити и грешки при избор на хартията.

Капацитетът за хартия на четирите устройства – до 150 листа (основна тава), с тегло от 60 до163 gsm. WorkCentre 6027 се предлага с тава за директно подаване: 15 листа, което спестява време при копиране, изпращане на факс и сканиране на документи от повече страници.

Подобрената производителност за малкия офис включва:

· По-висока скорост – Phaser 6022 и WorkCentre 6027 отпечатват 18 стр./мин. при цветен и черно-бял печат.

· Големият и интуитивен тачскрийн на WorkCentre 6027 опростява навигацията през всички възможности на устройството.

Повишеното качество на изображението (1200 x 2400 dpi) предоставя контрастни текстове, живи цветове и фантастична детайлност – за впечатляващи презентации и всякакъв тип промоционални и комуникационни материали.