Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Уникална гаранция за надеждност към Toshiba бизнес лаптопи

2014

14

окт.

София, октомври 2014 г. – Японската компания Toshiba, известна с висококачествените си и надеждни преносими компютри, за пореден път доказва, че вярва в надеждността на своите лаптопи, предлагайки новата „Гаранция за надеждност“.

 

Гаранционните условия на Toshiba винаги са впечатлявали с разширеното си покритие (като No Matter What). Този път идеята на компанията е, в случай на повреда през първата година, която се покрива от стандартната хардуерна гаранция, да ремонтират лаптопа безплатно, а заедно с това да върнат на клиента парите от покупката.

 

Повече от 30 години Toshiba заема челни позиции по отношение на нововъведенията в електрониката като създава надеждни продукти, подобряващи продуктивността при всякакви условия. Всеки от преносимите компютри на Toshiba подлежи на ускорен тест в реални условия (HALT), при който се симулира три години употреба. Само тези, които преминат този щателен тест, отговарят на стандартите на Toshiba.

 

Вземете най-сигурното решение за вашия бизнес с уникална гаранция за надеждност от Toshiba.

 

Моделите, за които е валидна промоцията, са от сериите Tecra, Portege и Satellite Pro. (Повече информация ще намерите на http://www.toshiba.bg/innovation/bg/generic/eligibleproducts/.)

 

Не забравяйте – за да се възползвате от гаранцията за надеждност, трябва да регистрирате закупения от вас преносим компютър в рамките на 30 дни след покупката, на следния адрес: http://toshiba.eu/registration/bg/.

 

Повече за гаранцията за надеждност ще намерите тук: http://www.toshiba.bg/innovation/bg/generic/reliability/.