Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Поликомп добави към продуктовото си портфолио гамата твърди дискове (HDD и SSD) с марка Toshiba

2014

10

юли

София, 9 юли 2014 г.: Поликомп добави към продуктовото си портфолио гамата твърди дискове (HDD и SSD) с марка Toshiba.

Портативни твърди дискове, SSD дискове, мрежови дискове, вътрешни и настолни твърди дискове могат да бъдат намерени при дистрибутора.

С определени устройства можете да вземете 10 ГБ за съхранение в облак и софтуер за отдалечен достъп БЕЗПЛАТНО, за да имате постоянен достъп до своите данни от вашия смартфон, таблет или друго мобилно устройство. Просто се свържете към TOSHIBA STOR.E CANVIO, STOR.E SLIM или STOR.E SLIM ЗА MAC от вашата домашна мрежа, за да получите лесен безжичен достъп, независимо дали сте вкъщи или не.

Toshiba произвежда първият си външен диск през 1967 година. От тогава, външните дискове се развиват в посока на по-високи производителност, качество и удовлетворение на потребителите. Toshiba е първият производител, който въвежда технологията на перпендикулярен магнитен запис (PMR) за своите HDD устройства. Това е единственият световен доставчик на памети, който притежава собствено проектиране, разработване, продажби и структура, обхващаща предприятия и търговски фирми, за HDD и SSD продукти.

Повече за наличните продукти и актуални промоции можете да откриете на сайта на дистрибутора www.polycomp.bg, както и на http://www.toshiba.bg/hard-drives.