Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Поликомп отбеляза своя 15-ти рожден ден

2014

9

юни

София, 31 май, 2014 г. - Поликомп отпразнува 15 години от създаването на компанията с изискано парти в ресторант "Лебед" в Панчарево. На официалния коктейл присъстваха над 300 отбрани гости от елита на IT бранша в България и чужбина. Мениджъри и директори на най-големите ИТ компании у нас и представители на най-големите световни ИТ производители се събраха, за да отбележат успеха на своя дългогодишен партньор Поликомп.

Гости на изискания коктейл бяха световно известния български тенор Петър Данаилов и изпълнителката на арфа - Илияна Селимска. Присъстващите имаха възможност да се насладят на прекрасните изпълнения на световни арии от известни опери, както и на други класически произведения.

Поликомп е най-големия ИКТ дистрибутор в България за последните години и има изградени стабилни партньорства с надеждни и утвърдени в цял свят производители на хардуерни и софтуерни продукти.

"През годините Поликомп се утвърди като компания, която не само успява да наложи на пазара своите продуктови линии, предлагайки оптимални складови наличности на пълната гама продукти, но и също така целенасочено да развие канала за тези продукти. С всяка година нашата цел е да разширяваме и обогатяваме своето продуктово портфолио и предлагани услуги, като покажем как се прави дистрибуция на световно ниво." - коментира успеха на компанията Надежда Генова, Главен оперативен директор, Поликомп.