Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Нова серия Toshiba Satellite S

2014

5

юни

 София, България, 03 юни, 2014 г. – Toshiba Europe GmbH представи последното поколение лаптопи от серия S. Satellite S50 е ултра тънък и стилен с 39,6-сантиметров (15.6”) дисплей, а Satellite S70 идва с 43,9-сантиметров (17.3”) екран. Тези модели предлагат изключителна функционалност – през набора от ергономични характеристики и висока производителност до опцията за сензорен екран и всичко това, представено в премиум дизайн, който допълва продуктивността и осигурява отлично преживяване и много забавление.
 

Отличителен дизайн на Toshiba
S50 е с дебелина от едва 19,9 мм и има изцяло гладко метално покритие и елегантен горен капак, ултрамобилни характеристики и отличителен дизайн на Toshiba в комбинация с мощ и производителност. S50 е тънък и достатъчно лек за удобна употреба навсякъде, включително и на път без никакъв компромис по отношение на крайното представяне.

S70 също привлича погледа с отличителния дизайн на Toshiba със своето гладко метално покритие, което е едновременно практично и елегантно. По-големият размер на екрана позволява по-голяма продуктивност в офиса и повече забавление в комбинация с наличието на Blu-rayTM BD-RE (BDXL) диск плеър за още мултимедийни възможности.

Подобрено забавление
С големият набор от опции за забавление серията Satellite S носи по-добро мултимедийно изживяване. Качественият саунд на говорителите harman/kardon® осигурява качество на звука от най-високо ниво в допълнение с технологията DTS SoundTM, така че няма нужда да се включвате към външни говорители, за да се насладите на цялостно аудио изживяване.

Изборът от HD, HD+ и Full HD качество на дисплея гарантира по-ясни детайли и наситени цветове, а вградената Resolution+ технология на Toshiba анализира и подобрява видео и фото съдържанието в реално време за подобрено цялостно изживяване, което вдъхва живот на филмите.
 

Висока степен на ергономичност
Серията Satellite S е проектирана така, че да позволи на потребителите да използват максимално ефективно целия си ден – от закуската на бюрото сутрин до часовете за почивка след работа. Satellite S50 е ергономично оптимизиран с клавиатура с подсветка и без рамка за улеснено писане дори в по-затъмнена среда. За още по-лесна употреба е включен и нов дизайн на клавишите на клавиатурата, който позволява по-голяма осезаемост и по-естествено усещане по време на писане, докато по-големият кликпад осигурява контрол на всичките задачи, браузване и забавление. S50t предлага също така и интуитивен 10-точков сензорен екран с ОС Windows 8.1.

Много мощ и много възможности
Наличен е избор до i7 от 4-то поколение Intel® CoreTM процесори за бързо и плавно представяне и подобрено забавление, мултитаскинг и медия, дори при натоварен режим на работа.

S70 се предлага с вградена поддръжка на Intel® графика или серия AMD RadeonTM R7 M260 графични процесори плюс AMD® Radeon™ R9 M265X графика и 2GB GDDR5 VRAM памет за по-плавно и безпроблемно редактиране или гейминг изживяване и невероятно качество на изображенията като част от уникалната комбинация на S-серията - естетично качество, функционалност и производителност.

Гъвкава свързаност
Всички модели са екипирани с набор от възможности за свързване за повече гъвкавост. Intel® Wireless Display и WiFi® certified MiracastTM позволява лесно споделяне на съдържание към съвместими устройства на по-голям екран без необходимост от кабели. HDMI® портът e с поддръжка на Ultra HD съдържание , което може да бъде гледано на UHD телевизор с 4 пъти по-добро качество от Full HD. Моделите имат до 4 USB порта, включително USB 3.0 за по-бързо прехвърляне на данни към други устройства, качване на снимки и споделяне на филми. Един от тези портове е USB Sleep-and-Charge, така че можете да зареждате своя телефон или MP3 плеър , без да включвате лаптопа.

Серията Toshiba Satellite S ще се предлага в Европа през второто тримесечие на 2014 година.

Всички актуални промоции на Поликомп ще намерите в секция ПРОМОЦИИ на нашия сайт.

Всички информационни бюлетини на Поликомп ще намерите в раздел БЮЛЕТИНИ на нашия сайт.