Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

LG OLED TV - първият в света извит OLED TV

2014

23

ян.

CURVED OLED е първият в света извит екран, с който LG заявява желанието си да промени парадигмата при дисплеите. Стилно извитият екран е най-оптималната форма за всеки дисплей, с цел да се осигури равно разстояние от окото до всички обекти на екрана. Ограниченията на предишни поколения екрани ги превръщаха в устройства, които служат повече на технологията, отколкото на зрителя. От първите заоблени екрани (кинескоп) през плоските екрани, нито един не беше способен да се грижи за удобството на зрителя. Сега, с форма, която е най-естествена за комфортното и безупречно гледане, LG OLED телевизорът осигурява реалистично изживяване и незабравим зрителски комфорт.

Прозрачната стойка е безспорно постижение в дизайна, тя създава усещането за екран плаващ в пространството. По този начин картината не е заключена в рамки и излишни форми и нищо не нарушава безупречното изживяване при гледането на телевизия.

Технологията Clear Speaker предлага висококачествен звук, отговарящ на безупречното качество на картината на OLED екран. Двуканалната звукова система е съставена от тънки керамични говорители, които създават елегантен звук. С изчистен спектър във високите честоти можете да се наслаждавате на кристален звук при всякакви звукови нива.

С OLED ТВ вече не съществува ограничение при ъгъла на гледане за разлика от предишни технологии, при които контрастта се губи при по-широк ъгъл на видимост. В допълнение, OLED технологията притежва цветово възпроизвеждане, което практически не позволява изкривявания на цвета.