Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Поликомп е дистрибутор на битова техника Samsung

2013

12

дек.

София, декември 2013 г. - Поликомп подписа договор за дистрибуция на битова техника Samsung и вече ще предлага чрез своята дилърска мрежа в България хладилници, перални машини, прахосмукачки и микровълнови фурни на марката.

 

 

Стилен хладилник Samsung за всеки дом

В продължение на над 70 години Samsung е сред първенците по отношение на иновациите, включително водещ производител на хладилници в световен мащаб. Всички продукти на технологичния гигант са последна дума на техниката, съобразени с всички екологични изисквания. Дизайнът и качеството са на изключително високо ниво.

 

Революция в прането с перални Samsung

Подобрете интериора на дома си с Crystal Gloss™ дизайн. Вместо скучна перална машина, която прилича на кутия, разполагате с меки извивки за по-красива визия. Пералната машина включва технологията Touch of Color™ на Samsung, която добавя дълбока и елегантна прозрачност към рамката на вратата. Широк дисплей с плоски бутони, които отговарят и на най-лекото докосване допълват дизайна на пералната машина.

Новите перални машини на Samsung са оборудвани с иновативна технология за интелигентна проверка. Тя диагностицира и отстранява проблемите вместо потребителя. Той няма нужда да звъни на техник при всеки възникнал проблем, защото пералната машина вече му е предложила решение. Интелигентната проверка открива и диагностицира грешки във всеки един етап и предлага лесни начини за разрешаване на проблемите чрез използване на смартфон с LED сканиране. Даже не е необходима консултация с ръководството на потребителя – проблемът може да бъде решен преди да е довел до главоболие.

 

 

 

Максимална чистота с прахосмукачките на Samsung

Почистването на стаята не винаги е лесно. А ако прахосмукачката е загубила част от смукателната си мощност, дори и съвсем малко, процесът става все по-труден и по-труден. Затова Samsung се стреми да произвежда прахосмукачки с иновативна технология, която предотвратява прекалено ранното задръстване на филтрите и други причини за ненавременно намаляване на смукателната мощност. Прахосмукачките на Samsung използват най-добрите технологии, които поддържат прахосмукачката в разцвета на силите й за по-лесно и по-ефективно почистване. Вградените SC74 приставки – включващи турбо четка за мощно и ефективно отстраняване на косми и замърсявания от килими, накрайник за почистване на тесни и труднодостъпни места, както и четка за прах за мебели – работят заедно, за да предложат почистване на много нива. И това в комбинация с 4-литров резервоар за прах.

 

кровълновите фурни Samsung гарантират удоволствие от готвенето

Въвеждането на теглото, порциите и нивата на мощност са нещо, което не се свързва с удобното използване на уредите, нали? С простия сензор с едно докосване на Samsung ще се наслаждавате на предпочитаните си храни - от леки закуски, до пълно меню, без необходимост от нищо друго, освен да придвижите пръста си. Няма нужда да въвеждате тегла и нива на мощност. Независимо дали става въпрос за пуканки или пълнени картофи, сензорът с едно докосване знае какво да направи в момента, в който натиснете бутона. Едно докосване и готово.

А системата за тройно разпределение на микровълните гарантира, че всичко – от пицата до топлото мляко – всеки път ще бъде вкусно и идеално приготвено. С микровълновите фурни на Samsung ще се наслаждавате на равномерно и цялостно приготвяне на храната.