Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Поликомп подписа договор за дистрибуция с BROTHER

2010

12

апр.

Aприл 2010 г. - Поликомп подписа договор за дистрибуция с Brother и вече предлага чрез своята дилърска мрежа пълната гама от печатни и комуникационни технологии на водещия производител.

С добавянето марката Brother, Поликомп ще обогати своето продуктово портфолио с нови модели принтери, многофункционални устройства, факс апарати, етикиращи системи и етикетни принтери, консумативи и др.

Ние сме изключително доволни от новото партньорство с Поликомп”, сподели Ивайло Апостолов - Мениджър на Brother за България. “През последните години имаме много добро присъствие на българския пазар и вярваме, че присъединяването на Поликомп към дистрибуторската мрежа на Brother е успешна стъпка за затвърждаването на тази позиция. Поликомп е компания с богат опит на IT пазара и ние сме уверени в способностите на компанията да представя нашите продукти пред клиентите.”

Поликомп е признат като един от водещите IT дистрибутори в България, отличаващ се с високото качество на услугите, които предоставя на своите клиенти. Усилията на специалистите в Поликомп са насочени към създаване и поддържане на коректни търговски взаимоотношения с партньорите, правейки техния бизнес по-лесен и по-успешен. Клиентите на Поликомп ще могат да разчитат на разнообразни складови наличности, редовни доставки, конкурентни цени, кредитни линии, специални маркетингови програми, актуална ценова и продуктова информация и логистична подкрепа.

Новият договор дава възможност на клиентите на Поликомп да се възползват от атрактивните промоции на Brother, включително и от удължената на три години гаранция при регистрация на техните продукти за страните от Централна и Източна Европа, доказващо за пореден път, че компанията се стреми да задоволи дори и най-високите изисквания на своите клиенти. Гаранцията, в зависимост от продукта, покрива или подмяна, или ремонт на устройството на място, или вземане и връщане на отремонтираното устройството на клиента. Благодарение на това предложение, клиентите на Brother ще спестят много време и не малко пари. Brother е един от малкото производители в Централна и Източна Европа, който предлага такова високо ниво на сервизна услуга - както за бизнес клиенти, така и за частни потребители.

Продуктите на Brother вече са достъпни за българските клиенти и чрез партньорската мрежа на Поликомп!

За допълнителна информация:

ПОЛИКОМП ЕООД
тел.: 02/814 41 41
факс: 02/943 46 96

Анита Минева
Продуктов Мениджър
Anita_mineva@sf.polycomp.bg