Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

За седми път Поликомп откри „Партньорска академия - Поликомп”

2013

7

окт.

7 октомври, София: С началото на академичната учебна година Поликомп стартира за седми пореден път и своя проект „Партньорска академия - Поликомп”. Партньорската Академия на Поликомп се наложи сред клиентите на фирмата като форум, където дилърите получават информация за успешно стартиране на работа по IT проекти, представят се детайлно нови продукти и решения от марките партньори на Поликомп.

По традиция откриването на сезона се прави от най-новия партньор на Поликомп. Седмата сесия беше открита на 24 септември с обучение на NetApp. На специализирано обучение беше представено портфолиото на марката и перспективите, които разкрива за фирмите, работещи по проекти, новото партньорство на NetApp и Поликомп.

NetApp е световен лидер сред производителите на мащабируеми файлово-базирани дискови масиви. NetApp създава иновативни продукти, които помагат на компаниите в целия свят да съхраняват, управляват, защитават и задържат един от най-ценните си активи – информацията. Изборът на система, която не само ще задоволи изискванията ви днес, но притежава гъвкавостта да прави това и за в бъдеще, дава възможност да продължите първоначалната си инвестиция, да надграждате тази инвестиция във времето без да мигрирате платформата и в крайна сметка да имате възвращаемост на тази инвестиция, от което може да зависи вашето бъдеще. Изборът на NetApp предоставя възможно най-широк набор от възможни решения, за да се използва една ИТ системата и за неща отвъд предварително зададените задачи.

С добавянето на световно утвърдена марка като NetApp към своето портфолио, Поликомп разширява възможностите за своите клиенти за изграждане на комплексни решения за бизнеса. За дилърите на дистрибутора ще бъдат осигурени специализирани обучения, консултации и демонстрации. Те ще могат да разчитат на конкурентни цени, кредитни линии, специални маркетингови програми, актуална продуктова информация и логистична подкрепа.

В рамките на проекта „Партньорска Академия – Поликомп“, от неговото стартиране през 2009 г., пред близо 700 търговци от български и чуждестранни лектори са представени нови тенденции, технологии и продукти от всички големи световни IT производители, чийто дистрибутор е Поликомп. Обученията се провеждат в учебния център, в офис-сградата на дистрибутора. Лектори са продуктови мениджъри и специалисти от марките партньори на Академията.