Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

ПРОДУКТИТЕ С МАРКА GOCLEVER ВЕЧЕ И В ПОЛИКОМП!

2013

22

май

София, май 2013 г. -  Поликомп вече притежава дистрибуторски права за продуктите с марка GoClever, които ще бъдат достъпни чрез дилърската мрежа в цялата страна.

GoClever предлага богато портфолио от иновативни решения в областта на електрониката, осигуряващи добро съотношение цена-качество. Компанията продава продуктите си в над 20 страни в Европа и Азия и се нарежда сред трите най-големите производители в Източна и Централна Европа за този вид продукти.

Марката съчетава най-доброто от европейския и азиатския дизайн и стил, предлагайки на клиентите голямо разнообразие от таблети, навигационни устройства, мобилни телефони, цифрови видеокамери, аксесоари и др.

Партньорите на Поликомп ще могат да разчитат на разнообразни складови наличности, редовни доставки, конкурентни цени, кредитни линии, специални маркетингови програми и консултации.

„Добавянето на GoClever към продуктовото портфолио на Поликомп ще ни позволи да бъдем по-гъвкави по отношение на офериране на иновативни и ценово-ориентирани продукти към нашите партньори“, сподели Надежда Генова, СОО, Поликомп.

Продуктите на GoClever вече може да поръчате в Поликомп!