Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Microsoft представи Office 365 Home Premium в България

2013

4

март

28 февруари 2013 г., София – Microsoft представи в България Office 365 Home Premium – новото лице на популярния Office и облачна услуга за потребители, опитващи се да балансират между увеличаващите се професионални и семейни задължения. Услугата включва най-актуалния и пълен набор от добре познатите Office приложения, може да се използва на до 5 устройства (Windows таблети, персонални или Mac компютри), и се предлага с допълнително място за съхранение на файлове в SkyDrive и разговори по Skype.

Office 365 Home Premium е създаден, за да помага на хората да са по-продуктивни независимо къде се намират и какво устройство използват, както и да бъдат достатъчно гъвкави, за да имат време за любимите си занимания. Microsoft ще предлага новите функции и услуги първо в облака, трансформирайки традиционния 3-годишен цикъл на представяне на нови версии на продуктa. Taка потребителите ще имат достъп до нововъведенията веднага щом са налични, което от своя страна елиминира необходимостта от надстройка и им осигурява възможност да бъдат в крак с новостите.

"В нашето съвремие и с наличието на смартфоните, таблетите, лаптопите и компютрите, би трябвало повече хора да се възползват от технологиите, за да организират всекидневието си по лесен и приятен начин. Облачната услуга Office 365 Home Premium включва всички популярни и предпочитани приложения на Office като Word, Excel, PowerPoint, и същевременно предлага гъвкавост и удобство. Нуждите на потребителите се променят динамично и Office 365 Home Premium ще се променя заедно с тях“, заяви Георги Ранделов, изпълнителен диркетор на Майкрософт България.

Скорошно проучване на Microsoft MSN показва, че 6 от 10 европейци смятат, че личния им списък със задачи ги ангажира повече, отколкото биха искали, и не могат да отделят достатъчно време за любимите си занимания. Междувременно, 47% от анкетираните твърдят, че биха могли да си спестят час или два на ден, ако са по-организирани. 25% казват, че биха могли да си „спечелят“ до 4 часа на ден, ако планират всекидневната си програма по-ефективно. Според допитването, европейците биха могли сумарно да си осигурят 547,5 свободни часа на година. Това се равнява на около 23 дни – време, което хората биха могли да посветят на любимите си занимания, на семейството и приятелите си, на гледането на нови филми или за спорт.

Ритъмът на съвременния живот несъмнено влияе върху всекидневието на всеки човек, опитващ се да балансира между личните си и професионални отговорности. 38% от анкетираните са на мнение, че осигуреното в повече свободно време за тях би било "безценно време, да се радват на живота си“. За разпиляното си ежедневие участниците посочват фактори като домакинската работа, пазаруването, храненето и готвенето, управлението на срещите им, програмите на децата им. MSN анкетата е проведена през януари 2013 г. сред 7000 европейци от 13 страни.

“Две от най-любимите ми занимания са да пътувам и да правя кулинарни експерименти – занимания, които отнемат ресурс и време. Но всичко е постижимо и е въпрос на добро планиране. Като родител по-важните ми ангажименти са свързани със семейството, а извън хобитата и работя – като партньор във фирма за дигитални комуникации, пиша 2 блога, и допълнително съм касиер на кооперацията и организатор на родителите на съучениците на дъщеря ми, пиша спорадично и за различни издания и ТВ продукции. С Office 365 Home Premium мога да организирам работата си спрямо всички тези основни ангажименти, които запълват ежедневието ми, и да имам време за нещата, които ми доставят истинско удоволствие в живота, като същевременно мога да съм винаги в движение“, споделя Ана Динкова (http://www.anadinkova.com/), блогър и партньор във фирма за дигитални комуникации.

За да помогне на хората да отделят повече време за любимите си занимания и хобита, Microsoft представя и нов уебсайт Time to 365 (www.office.com/timeto365), където потребители от цял свят могат да търсят и споделят съвети, трикове, идеи и вдъхновение. Съветите, предлагани на сайта, включват идеи за организиране на списъците за пазаруване, указания как да изберем правилния размер телевизор за всекидневната, както и как да използваме Office приложенията за планирането на рождени дни на децата, сватбени тържества и много други.

Eдновременно с това, Microsoft представя и версията Office 365 University за студенти, преподаватели и служители във висшите учебни заведения за 2 устройства. Компанията също така пусна в световен мащаб и актуализирани версии на традиционните Office пакети: Office Home and Student 2013, Office Home and Business 2013 и Office Professional 2013.

Office 365 Home Premium е наличен на 162 пазара и 21 езика и включва:

- Най-новият и пълен набор Office приложения – Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher и Access.
- Един лиценз за цялото домакинство – Office може да се изпозлва на до 5 таблета, персонални или Mac компютри с Windows.
- Допълнителни 20GB място за съхранение в SkyDrive – 3 пъти повече от наличното място с безплатен SkyDrive профил.
- 60 безплатни минути за разговори по Skype с целия свят месечно – обаждания до всички мобилни и фиксирани телефони и компютри по света.
- Всички бъдещи актуализации – винаги използвайте най-новите технологии, които спестяват време.

Потребителите могат да научат повече за Office 365 Home Premium или да го изпробват безплатно за период от 30 дни на www.office.com.