Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Поликомп открива втори сезон на „Поликомп партньорска академия”

2010

10

март

Най-големият дистрибутор на ИТ продукти – Поликомп, стартира второто издание на „Поликомп партньорска академия".
Инициативата е програма за обучение на търговци от фирмите-дилъри на Поликомп. Целта на академията е да улесни клиентите на дистрибутора в оферирането на продуктите, които той предлага на пазара, като предостави последна информация за новостите в различните продуктови линии. Предвидени са обучения за начинаещи и напреднали, за търговци и технически специалисти. Обученията ще се провеждат в учебния център намиращ се в новата офис-сграда на дистрибутора. Лектори ще са продуктови мениджъри и специалисти от марките-партньори на Академията. По време на презентациите присъстващите ще имат възможността да дискутират казуси от ежедневната им практика, да зададат своите въпроси към лекторите, да участват в продуктови презентации.

В рамките на първото издание на „Партньорска академия – Поликомп” (октомври - ноември 2009 г.), пред близо 400 търговци, от български и чуждестранни лектори бяха представени нови тенденции, технологии и продукти от производители като Hewlett-Packard, Microsoft, Canon, Dell, Toshiba, Xerox, EATON, Fujitsu.
Повече за „Партньорска академия – Поликомп” и информация относно регистрацията за участие може да намерите на www.polycomp.bg