Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

ПОЛИКОМП ПОДПИСА ДОГОВОР ЗА ДИСТРИБУЦИЯ С KASPERSKY LAB

2012

25

юни

София, юни 2012 г. Поликомп подписа договор за дистрибуция с руската компания Kaspersky Lab и ще предлага чрез своята дилърска мрежа разнообразната гама от решения за сигурност на марката на българския пазар.

Kaspersky Lab е най-голямата европейска компания, специализирана в разработката на антивирусен софтуер. Тя се нарежда на четвърто място в света сред компаниите, предлагащи решения за сигурност. Наскоро беше отличена с наградата на AV-Test.org за най-добри корпоративни решения, получила е признание и от други тестови организации, като AV-Comparatives and West Coast Labs. Kaspersky Lab предлага софтуерни решения за защита на компютъра от вируси, спам, зловреден код и хакерски атаки, целящи кражба на лична информация. Продуктите на Kaspersky Lab се предлагат както за домашни потребители, така и за малкия и корпоративен бизнес.

“Нашето партньорство с Поликомп е част от дългосрочната стратегия на Kaspersky Lab да затвърди своите позиции на българския пазар.”, каза Teodor Cimpoesu - Управляващ директор на Kaspersky Lab за България и Румъния. “Водещите технологии на Kaspersky Lab предлагат високо ниво на защита на компании, независимо от техния капацитет или област на развитие, както и на домашни потребители. Всички тези продукти вече са налични чрез партньорската мрежа на Поликомп, доближавайки ни с още една крачка към нашите български клиенти.”, добави още Cimpoesu.

Поликомп е най-големият ИТ дистрибутор в България и се отличава с високото качество на услугите, които предлага. С добавянето на световно утвърдена марка като Kaspersky към своето портфолио, компанията ще разшири възможностите на своите партньори и клиенти за изграждане на комплексни решения за бизнеса. Партньорите на Поликомп ще могат да разчитат на специализирани обучения, консултации, конкурентни цени, кредитни линии, специални маркетингови програми, актуална продуктова информация и логистична подкрепа.

„Това ново партньорство с Kaspersky Lab ще ни даде възможност да предложим на нашите партньори най-съвременни решения за сигурност, в съчетание с разнообразна продуктова гама и качествено обслужване, осигурявайки им възможности за бизнес с добавена стойност в дългосрочна перспектива.”, сподели Надежда Генова - Директор на Поликомп.

Продуктите на Kaspersky Lab вече са достъпни за българските дилъри чрез партньорската мрежа на Поликомп!

За Kaspersky Lab
Kaspersky Lab е най-голямата европейска компания, предлагаща антивирусни решения за защита, която се нарежда на 4-то място в света. През 15-годишната си история Kaspersky Lab остава иноватор в областта на IT сигурността, осигурявайки ефективни дигитални решения за защита на домашни потребители, SMB и Enterprise клиенти. В момента компанията развива своя бизнес в близо 200 страни по света, защитавайки над 300 млн. потребителя от цял свят.
Повече за компанията може да намерите тук: www.kaspersky.com

За Поликомп

Поликомп е най-големият ИТ дистрибутор в България за последните 12 години. Компанията предлага висококачествени продукти от водещи световни производители и обслужва над 1400 традиционни ИТ дилъри, системни интегратори, търговски вериги и други търговски фирми в цялата страна.

Мисията на Поликомп е активно да съдейства за разпространението на информационните технологии в България като предлага висококачествени ИТ продукти от реномирани световни марки.

Повече информация за Поликомп можете да намерите на www.polycomp.bg.