Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Поликомп събра своите дилъри на семинар „Винаги в крак: Новости при HP продуктите”

2012

13

юни

8-10 юни, Обзор: Поликомп, най-големият IT дистрибутор у нас, събра свои   партньори в хотел The Cliff, Обзор. Семинарът под наслов «Винаги в крак: Новости при HP продуктите» представи най-новите тенденции и технологии в продуктовите линии на НР – сървъри, мрежови решения, компютри, периферия и консумативи, както и софтуерните решения на Майкрософт.

Семинарът, на който присъстваха около 100 дилъри и партньори на Поликомп от цялата страна, беше открит от г-ца Ралица Пашова – Мениджър търговско направление, Поликомп.

Срещата започна с презентация за предимствата на оригиналния Майкрософт софтуер, представени от Владимир Александров, Майкрософт България.

Следваха лекции за новите решения за печат и подобряване на ефективността на бизнеса, както и защо да продаваме оригинални консумативи на НР, представени от Асен Георгиев и Деян Ангелов, НР България.

В областта на НР PSG беше представено новото портфолио HP персонални системи за бизнеса. Илия Тошев, НР България, направи преглед на новите модели Ultrabook преносими компютри, Slate таблети, Z1 работни станции и др.

Димитър Славов, Поликомп, откри втория ден на семинара с обзор на новото поколение сървъри G8. По-късно представи мрежовите решения от НР, както и услугите, предлагани от НР, ползите от тях и възможностите за клиентите.

Вечерта за доброто настроение на гостите се погрижиха специалните гости – певицата Виктория Керин, магът Зайн, танцьори, които успяха да предизвикат много приятни емоции и настроение. Кулминацията на вечерта беше завладяващото Огнено шоу, по време на което гостите усетиха невероятната магия на огъня.

Семинарът продължи 3 дни, като дилърите имаха възможността да съчетаят лекциите с релаксираща почивка на морския плаж.