Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Поликомп проведе „Партньорска академия” за четвърта поредна година

2012

23

май

23 май, София: Като успешен отчита Поликомп първия сезон от четвъртото издание на инициативата „Партньорска академия - Поликомп”. По традиция в обученията се представят детайлно нови продукти и решения от марките-партньори на Поликомп. Пред близо 100 участника, представители на фирми-дилъри, бяха представени новостите и специализираните решения от Microsoft, Hewlett-Packard, Samsung, Toshiba, Sony, Dell, Xerox, EATON и Lenovo.

Поредицата от обучения бе използвана като място за успешно обявяване и стартиране на партньорството с две нови марки, които Поликомп добави към своето портфолио. Академията беше официално открита с обучение за нови партньори на Cisco, а финалът бе поставен от обучение за възможностите за виртуализация с VMware.

Инициативата е програма за обучение на търговци от фирмите-дилъри на Поликомп. Целта на академията е да улесни клиентите на дистрибутора в оферирането на продуктите, които той предлага на пазара, като предостави последна информация за новостите в различните продуктови линии. Обученията се провеждат в учебния център в офис-сградата на дистрибутора. Лектори са продуктови мениджъри и специалисти от марките-партньори на Академията. По време на презентациите присъстващите имат възможност да дискутират казуси от ежедневната им практика, да зададат своите въпроси към лекторите, да участват в продуктови презентации.

В рамките на проекта, от неговото стартиране през 2009 г., пред близо 600 търговци от български и чуждестранни лектори са представени нови тенденции, технологии и продукти от производители като Hewlett-Packard (HP), Microsoft, Canon, Dell, Toshiba, Xerox, EATON, Samsung, Lenovo, APC.

Най-активните участници ще бъдат отличени с безжични слушалки Sony MDR-RF840RK Next Strap type headphone.