Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

ПОЛИКОМП Е НОВИЯТ ДИСТРИБУТОР НА VMWARE В БЪЛГАРИЯ

2012

4

май

София, май 2012 г. Поликомп подписа договор за дистрибуция с американската компания VMware (NYSE:VMW) и ще предлага чрез своята дилърска мрежа разнообразната гама от решения и услуги на марката в България.

VMware е световен лидер в областта на виртуалните решения и услуги. VMware решенията отделят операционната система и приложния софтуер от хардуерa, осигурявайки значително по-добра производителност, висока пригодност, гъвкавост, достъпност и централизираното управление на ресурси. Продуктите на компанията дават възможност зa значително по-ефективно използване на ресурсите на хардуера, позволявайки върху един физически сървър да работят множество виртуални машини, всяка със собствена операционна система и инсталирани приложения, а също така и за по-оптималното използване на капацитета на хардуерните ресурси, водещи до намаляването на разходи за оборудване, енергия, поддръжка и развитие на ИТ инфраструктурата.

Поликомп е най-големият ИТ дистрибутор в България и се отличава с високото качество на услугите, които предлага. С добавянето на световно утвърдена марка като VMware към своето портфолио, компанията ще разшири възможностите за своите партньори и клиенти за изграждане на комплексни решения за бизнеса. Партньорите на Поликомп ще могат да разчитат на специализирани обучения, консултации, конкурентни цени, кредитни линии, специални маркетингови програми, актуална продуктова информация и логистична подкрепа.

„Поликомп има вече изградени дългогодишни партньорства с над 25 производителя. Разнообразието в продуктовата гама и качеството на услугите гарантира по-големи бизнес възможности и утвърждаване на по-дългосрочни бизнес отношения с нашите партньори” каза Надежда Генова - Директор на Поликомп. „Благодарение на новото партньорство ще можем да бъдем по-гъвкави и да предложим по-цялостни и завършени услуги и решения на нашите дилъри.”

Продуктите на VMware вече са достъпни за българските дилъри и чрез партньорската мрежа на Поликомп!