Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Само до 31 януaри безплатен ъпгрейд до Windows® 7 от HP

2010

15

ян.

Само до 31 януари 2010 г. е в сила програмата на HP за преминаване към Windows® 7. Тя ви дава възможност да поръчате Windows® 7 Upgrade Kit от HP, ако компютърът ви отговаря на задължителните изисквания.

За да отговори на нуждите на потребителите и да защити техните инвестиции, HP участва в програмата Windows Upgrade Option, която улеснява преминаването към Windows® 7. Програмата позволява на потребителите, които закупят съответните компютри на HP, да се възползват веднага от възможностите на новия Windows-базиран компютър и да получат ъпгрейд за Windows® 7. Всеки, който е закупил компютър HP до 31 януари 2010 г., ще може да се възползва от програмата като получи ъпгрейда на Windows® 7 и конфигурационен диск (1) с ръководство за удобна и лесна инсталация (2), заплащайки единствено доставката и медията.

За да се опрости процеса на ъпгрейд на Windows® 7, HP Upgrade Assistant идентифицира и инсталира най-необходимите драйвери. На HP Support уебсайта са качени най-новите драйвери, което позволява на потребителите да надстроят компютрите си без нужда от търсене и сваляне на драйвери за видеокарти и други периферни хардуерни устройства.

НАПОМНЯНЕ:
15 Февруари 2010 г. – последният ден, в който можете да поръчате набор за надстройка до Windows® 7 за подходящите системи. Системите трябва да се закупени на или преди 31 Януари 2010.
01 Март 2010 г. – последният ден, в който можете да подадете доказващ покупката документ за подходящите системи.

Детайли за програмата, условията, както и информация за вашите компютри и настоящи операционни системи можете да видите тук.