Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Поликомп награди своите дилъри с екзотична екскурзия до Тайланд

2012

23

март

Тайланд, 1-7 март 2012 г. - Поликомп, водещият български ИТ дистрибутор, заведе свои дилъри на екскурзия до Тайланд – една от най-вълнуващите туристически дестинации. Тайланд е екзотична държава, част от полуостровите Индокитай и Малака на брега на Индийския океан. Към Тайланд спадат и голям брой малки живописни екзотични острови, които всяка година привличат хиляди туристи от цял свят. На това екзотично място са съчетани древна култура, безбройни будистки храмове и живописните пазари, дворци, хотели и райски острови.

Екскурзия до атрактивна дестинация е традиционна годишна награда за дилърите на Поликомп, реализирали най-добри резултати в продажбите си. Тази година търговското състезание се проведе в периода 1 август – 31 декември 2011 г., като в него участваха всички дилъри, отговарящи на условие за реализиран поне 10-процентов ръст в продажбите си и определен за всяка продуктова линия минимален оборот за периода. През месец януари се извърши класиране на участниците и първите, отговорили на тези условия, спечелиха своята заслужена награда – 6-дневно пътуване до Тайланд.

На 29 февруари 2012 г. групата отлетя за екзотичната държава. Там дилърите посетиха голяма част от прекрасните забележителности, с които е известно Кралство Тайланд. Имаха възможност да видят многото оживени канали по река Чао Прая и да се потопят в атмосферата на живота на местните жители. Част от местата, които посети групата, бяха: Ват Арун - Храмът на зората; Гранд Палас, посветен на церемониите на кралското семейство, заедно с един от най-известните храмове в Тайланд – великолепният Wat Phra Kaew - Домът на смарагдовия Буда, който е най-посещаваният комплекс, с над 100 колоритни сгради, позлатени покриви и блестящи мозайки; пагодите Ват Траймит - Храмът на златния Буда и Ват По – Храмът на полегналия Буда.

Беше организирано посещение на древната столица на Сиам - Аютая, известна като Венеция на Изтока поради факта, че е разположена по продължението на река Чао Прая, чиито притоци минават през цялата провинция, където може да се види величието на Аютайската империя (1350 - 1767 сл. Хр.) в останките от великолепните храмове Ват Пра Сри Санпет и Ват Чай Ватанарам .


Последните два дни бяха посветени на истинска релаксираща почивка на екзотичните плажове в един от най-известните крайбрежни курорти на Тайланд – Патая.

На 7 март групата отлетя обратно за София, за да сподели с приятели и познати своите емоции от тази екзотична дестинация, любимо място за посещение на хора от цял свят.