Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Малки фотоапарати, голяма производителност

2012

2

февр.

Правенето на снимки от типа „насочи и снимай” никога досега не е носело такива удовлетворителни резултати – и не е било толкова забавно. Четири нови компактни фотоапарата от Sony улесняват максимално при заснемането на разкошни снимки. Cyber-shot™ W630, W620, W610 и S5000 правят достъпно висококачественото и артистично заснемане, дори за начинаещи притежатели на цифрови фотоапарати.

Включена в моделите Cyber-shot™ W620, W610 и S5000, стабилизацията на изображението SteadyShot гарантира по-ясни кадри без използване на статив, с много по-малко размазване. Сега Optical SteadyShot при модела W630 е подобрена и преодолява движенията на фотоапарата още по-ефективно, когато запечатвате HD видеоклипове или снимки – дори при високи стойности на увеличение.

Новата функция 360? Sweep Panorama при всички модели запечатва всеобхватна гледка от пейзажи, градски гледки и други мащабни кадри. Само натиснете бутона на затвора и завъртете плавно камерата: заснетата серия от кадри се снажда автоматично и създава изумителни фотоси с 360-градусов обхват.

Не знаете как точно да извлечете максималното от всяка възможност за снимки? Режимът Intelligent Auto (iAUTO) разпознава до 33 различни снимачни ситуации от портретни снимки до сцени на смрачаване. Cyber-shot™ автоматично коригира експонацията и другите настройки на фотоапарата, като с лекота осигурява ясни и естествено изглеждащи резултати.

Като допълнително подобрение Cyber-shot™ W630, W620 и S5000 добавят четири режима Picture Effect за лесно създаване на артистични изображения ‘в самия фотоапарат’. Доизпипайте снимките си с ефектите Pop Color, Toy Camera, Partial Color и Soft High-key, без необходимост от компютър или софтуер за редактиране.

Идеалното въведение в света на цифровата фотография от Sony, Cyber-shot™ S5000 споделя много от забавните, лесни за употреба функции на моделите от серия W. Използвайки широко разпространените батерии с размер AA, той е практичен избор с чудесно съотношение цена-качество за начинаещите фотографи.

И четирите нови фотоапарата се предлагат с предварително инсталиран софтуер PlayMemories Home. Просто свържете Cyber-shot™ с вашия компютър и се насладете на лесния преглед, редактиране, отпечатване, изпращане по електронна поща, качване в уеб сайтове, запис на диск и много други функции.

Гамата от съвместими аксесоари за Cyber-shot™ вече включва нова колекция от калъфи за носене, предлагащи стилна и практична защита. Новите цифрови компактни фотоапарати Cyber-shot™ W630, W620, W610 и S5000 от Sony ще бъдат пуснати в продажба през февруари 2012 г.