Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

BenQ дебютира с мини проектор от второ поколение „Joybee GP2”

2012

11

ян.

Световно прочутият доставчик на иновации за цифровия начин на живот и глобален експерт при DLP® проекторите BenQ имаше удоволствието да обяви пускането на своя проектор от второ поколение Joybee GP2. Освен че продължава конструктивното наследство на своя предшественик в корпус в черно и бяло, този мини проектор направи своя дебют в света с редица усъвършенствани функции. Те включват съвместим с iPhone/Ipod на Apple док „всичко в едно”, допълнителна акумулаторна батерия, високо енергийно ефективна технология за 3LED прожекция, 720p HD-съвместима късо фокусна прожекция, яркост 200 лумена по ANSI, превъзходно мултимедийно свързване (за свързване с iPad устройства на Apple и други таблети чрез HDMI), поддръжка на множество формати, слот за SD карти, USB четящо устройство, прехвърляне на файлове към вградена памет 2 ГБ от компютри и два 2 Вт стерео високоговорителя.

Революционен мобилен артист, Joybee GP2 води в категорията с несравнима аудио визуална мултимедийна наслада в движение. Леко и компактно с тегло едва 565 грама, това компактно устройство се отличава със съвместим с iPhone/Ipod на Apple док „всичко в едно”, предназначен да внася движение в събирания в къщи, празненства, къмпинг експедиции или дори експедиции в чужбина. С просто включване потребителите могат да споделят видеоклипове, снимки и игри с техните семейства и приятели на брилянтен 160-инчов кинематографичен дисплей, или да припяват в такт чрез функцията за възпроизвеждане на музика без усилие. Възможността за едновременно зареждане гарантира, че забавлението никога няма да спре. Нещо повече, BenQ конструира допълнителна акумулаторна батерия, която придружава това елегантно устройство, като предлага на потребителите три часа забава на голям екран при яркост 100 лумена по ANSI , когато батерията е напълно заредена.

Всичко, което се отнася за GP2, е да ви предоставя приятелски потребителски опит като никой друг. Той е пълен с приложения за мултимедийно свързване, за да поддържа почти всеки дом, развлекателни и лични мултимедийни устройства и за обработка на различни мултимедийни формати от видео клипове, снимки и музикални файлове до документи на MS Office и PDF документи. Функцията за USB дисплей позволява на потребителите да свързват компютрите си с GP2 с помощта на USB кабел, без да са необходими драйвери, докато USB функцията за прехвърляне на файлове помага на потребителите да прехвърлят своите мултимедийни файлове във вградената 2 ГБ памет за кратко пътуване.

Едно последно усилие, което си струва да се отбележи, е усилието, което BenQ вложи в превръщането на Joybee GP2 в допълнителна забава с добавянето на едно нетрадиционно докосване към потребителския интерфейс. Стилизирането на потребителския интерфейс с елементи за навигация от популярни мултимедийни устройства гарантира, че ще бъде много по-лесно да се насладите на мини проектора.