Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Поликомп събра своите дилъри на семинар „Заедно към успеха”

2011

12

окт.

 7-8 октомври, Банско: Поликомп, най-големият IT дистрибутор у нас, събра свои партньори в полите на Пирин в гр. Банско. Семинарът под наслов «Заедно към успеха» представи най-новите тенденции и технологии в продуктите на Toshiba, Dell, Microsoft, Samsung, D-Link, Sony.

Семинарът, на който присъстваха над 100 дилъри и партньори на Поликомп от цялата страна, беше открит от г-жа Надежда Генова –Директор на Поликомп.

Лекциите започнаха с презентация на Дел, по време на която Valentin Nicolae и Alin Luca, Dell направиха преглед на продуктовото портфолио на марката. По-късно бяха представени решенията на D-Link за бизнеса и доставчиците на интернет услуги от Огнян Данчев - Country Sales Manager, D-Link.

Следващите лекции бяха посветени на Sony, като най-новите модели преносими компютри Sony Vaio бяха показани от Иван Андреев - Trade Marketing Manager, а цифровите фото и видео продукти от Sony бяха демонстрирани от Светослав Драгиев - Group Trade Marketing Manager, Sony България.

Вечерта за доброто настроение на гостите се грижи фолклорен ансамбъл „Боговица”, които успяха да въвлекат в ритъма на българския танц голяма част от гостите. Кръшни хора и танци се виха до ранните зори на следващия ден.

Данко Иванов - Business Manager Computer Systems Bulgaria, Toshiba откри втория ден на семинара с преглед на технологични нововъведения при преносимите компютри на Toshiba. Рисковете от използването на нелегален софтуер и ползите от ефективното управление на софтуерните активи бяха дискутирани от Кирил Изов - Мениджър лицензионна политика, Майкрософт България.

Семинарът завърши с лекция на Samsung, представена от Шакир Ахмедов - BG IT Division Manager, Samsung Electronics. Samsung представиха по атрактивен начин конкурентните си предимства пред другите производители на преносими компютри - стилен дизайн, качество, подкрепено с множество тестове, на които са подложени компютрите, призводителност, гарантираща висока степен на удовлетворвеност, като в новата серия 300 е наблегнато преди всичко на параметри, касаещи пълното удовлетворение на клиента от употребата на дадения нотбук. Демонстрирани бяха тестовете, на които са подложени всики машини, преди да бъдат пуснати на пазара.