Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

ПОЛИКОМП Е НОВИЯ ДИСТРИБУТОР НА ELITE SCREENS

2011

18

апр.

София, април 2011 г. - Поликомп информира, че подписа договор за дистрибуция с Elite Screens и е първият дистрибутор, предлагащ на българския пазар чрез своята дилърска мрежа, широката гама от ръчни, автоматични и преносими екрани за мултимедия, екрани на стойка за фиксирана инсталация, екрани за киносалони и конферентни зали, за домашно кино и др. на световния производител.

Добавянето на новата марка Elite Screens към богатото портфолио на фирмата все повече утвърждава Поликомп като компания, която непрекъснато разширява продуктовата си гама и която се стреми да предлага завършени и разнообразни решения, с които да отговори на всеки вкус и потребност на своите клиенти. Усилията на специалистите в Поликомп са насочени към създаване и поддържане на коректни търговски взаимоотношения с партньорите, правейки техния бизнес по-лесен и по-успешен.

Поликомп е най-големият ИТ дистрибутор в България и се отличава с високото качество на услугите, които предлага. Клиентите на Поликомп могат да разчитат на разнообразни складови наличности, редовни доставки, конкурентни цени, кредитни линии, специални маркетингови програми, актуална ценова и продуктова информация и логистична подкрепа.

„Включването на Elite Screens към нашето портфолио е поредното доказателство, че за нас нуждите на клиента са от изключително значение. Надяваме се новата марка, на която сме ексклузивен дистрибутор, да бъде приета с интерес от нашите партньори”, каза Надежда Генова, Директор на Поликомп.

Продуктите на Elite Screens вече може да намерите на склад в Поликомп, както и чрез партньорската мрежа на Поликомп!

Повече информация може да намерите на нашите телефони.

За Elite Screens Inc.

Elite Screens Inc. е основана в Los Angeles, California и има офиси в Европа, Азия и Южна Африка. Тя е иновационна компания, специализирана в производството на висококачествени и ценово достъпни прожекционни екрани. Elite Screens предлагат широка гама от електрически, ръчни, с фиксирани рамки екрани в различни размери, формати и материали. Продуктите се предлагат на пазара чрез международните офиси на фирмата, както и чрез оторизираните дистрибутори, риселъри, системни интегратори и др.