Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Достъпна 3D телевизия с новите серии EX720 на Sony

2011

5

апр.

Насладете се на отчетлива Full HD картина на телевизия, филми и игри в 2D и 3D формат. Бъдете готови за най-доброто от Интернет и безплатни Skype™ разговори. Можете дори да спестите енергия и да си улесните живота с помощта на интелигентните функции:

• Наслаждавайте се на Интернет и извличайте видеоклипове от Интернет направо в телевизора си. Функционалността с готовност за безжична LAN връзка означава, че можете просто да включите Wi-Fi® адаптер на Sony и да осъществите връзка без кабели. С повечето постоянно добавяни канали сега е още по-лесно да се наслаждавате на каквото и когато искате.

• Трябва да се обадите по време на рекламна пауза? Осъществявайте безплатни видео разговори от своя телевизор с ясна детайлност чрез Skype™. Запишете шоу програмата, която може да изпуснете, направо на твърдия си диск с помощта на USB. Можете дори да свържете смартфон със своя телевизор, за да намерите информация за ТВ програмата, която гледате.


С 3D телевизорите на Sony можете да се насладите на 3D картина с Full High Definition качество. Те използват технологията Активен затвор за създаване на ясни и отчетливи 3D образи, които да виждате през 3D очилата. Този различен тип 3D телевизия използва поляризирани или никакви очила, с които да усетите разликата в качеството на картината. С 3D телевизорите BRAVIA имате гаранция, че можете да се наслаждавате на постоянно нарастващия избор от 3D игри, филми, спорт и телевизия с Full HD детайлност. Най-съвременната технология за обработка на изображението, вградена във всеки телевизор, осигурява ясна, отчетлива и жива High Definition 3D картина. LED Boost прави 3D изображенията по-светли и висококонтрастни, дори в много осветени стаи, а трансмитерът за 3D синхронизация гарантира устойчив 3D сигнал. Освен това ще се насладите и на 2D картина, когато гледате конвенционални 2D филми и телевизия – или можете да превключите на режим на преобразуване, за да преобразувате 2D снимка в 3D формат.

3D телевизорите на Sony работят чрез инфрачервен трансмитер, който изпраща изображения до очилата с Активен затвор. Голямата сила на инфрачервения сигнал на 3D телевизора на Sony означава, че можете да гледате под широк ъгъл в помещението, без значение дали седите пред телевизора, за да се потопите истински в 3D действието.