Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Алтернативен дизайн за вашия принтер - Phaser™ 3140

2010

23

февр.

Нов, атрактивен дизайн на познатия модел Phaser™ 3140 на Xerox e достъпен и за българските потребители. Phaser™ 3140 Silver/ Black и Phaser™ 3140 Orange позволяват да запазите индивидуалността на вашия интериор в офиса или у дома: покажете сдържана елегантност с модел в сребристо и черно и силна индивидуалност с принтер в оранжев цвят. И двата нови модела имат пълната функционалност и характеристики на базовия модел.

Въпреки че Xerox Phaser™ 3140 е персонален принтер от базово ниво, той предлага бърз печат - до 18 страници A4 в минута, високо качество на отпечатъка, надеждно функциониране и впечатляващ набор от характеристики, които го правят особено сполучлив избор за малкия бизнес, домашния офис или за лично ползване. Phaser™ 3140 предлага най-висок работен обем в своя клас – 10 000 страници на месец, което покрива всички ежедневни печатни операции в една бизнес-ориентирана работна среда. Устройството е добре пригодено и за лично ползване – работи безшумно и заема малка част от работното пространство (360 x 389 x 230 мм). Принтерът предлага резолюция 600 x 600 dpi, която може да достигне съответно до 1200 x 600 dpi за подобрено качество на изображенията.

Phaser™ 3140 разполага с впечатляващ набор от лесни за използване и полезни функции: възможности за нагласяване на размера на изображението, режими за икономия на тонер и на електроенергия, функция N-up (за отпечатване на няколко страници върху един лист), анулиране на вече подадени задачи за печат, ръчен двустранен печат при работа под Windows. Като допълнителни характеристики могат да се изброят функцията за печат на водни знаци, ръчната изработка на брошури и функцията за печат на плакати (чрез отпечатване на части от изображенето върху отделни листа и сглобяването им в плакат с по-голяма площ).

Новият модел е лесен за инсталиране и поддръжка. Предлага съвместимост с различни работни среди като Windows, Mac и Linux, а също и възможности за свързване в мрежа (USB 2.0 връзка). Устройството разполага със 150 MHz процесор, 8 МВ вградена памет и предлага избор на тонер касети с различен капацитет: разширен - за 2 500 страници и стандартен - за 1 500 страници. Phaser™ 3140 е сертифициран по ENERGY STAR® за ниско потребление на електроенергия. Устройството се предлага с две години гаранция.

Phaser™ 3140 вече е достъпен за поръчка чрез партньорската мрежа на Поликомп в страната.