Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Партньорска академия ІІІ – Поликомп

2011

11

февр.

При голям интерес Поликомп представи нови продукти с марката Самсунг и успешно откри третия сезон на “Партньорска академия – Поликомп”


София, 3 февруари 2011 г.: Под наслов „Дизайн и технология в завършена хармония” и препълнена с гости зала, Поликомп - официален дистрибутор на Samsung за България - представи нови продукти в своето портфолио и новата линия при печатащите устройства на Samsung. Презентацията, част от инициативата „Партньорска академия - Поликомп”, бе проведена в учебния център на дистрибутора. Представители на дилърски фирми и журналисти имаха възможността да открият завладяващите черти на новите технологии от Samsung, както и последните тенденции в развитието на бранда.


По време на презентацията, преносимите компютри, които наскоро разшириха продуктовата гама на Samsung, бяха представени от г-н Йовко Атанасов, Продуктов мениджър преносими компютри, Samsung Electronics. Той представи нетбуци от сериите N и NF, а също и предназначените за потребители, които ценят мобилността вкъщи, ноутбуците от сериите  RV, R, RF и SF.


“Отдадеността ни на качеството, технологията, дизайна и обслужването превърна Samsung в един от най-бързо развиващите се производители на компютри в света”, заяви Шакир Ахмедов, Мениджър ИТ продукти в Samsung Electronics за България. Той показа и новите технологии при печатащите устройства на световния производител и тенденциите в развитието на пазара на печатащи устройства. Анонсирани бяха нови модели устройства за малкия и среден бизнес, които вдигат скоростта на печат до 31-35 страници A4 в минута. Акцент на презентацията бяха новите принтери ML-3310 и ML-3710, които са проектирани с идеята за лесно управление и отстраняване на проблеми от рода на задръстване с хартия (за целта се използва иновативен механизъм срещу засядане). Избираемата тава за хартия е уголемена, за да събира до 520 листа, което означава, че принтерът ще се зарежда с хартия по-рядко, а това ще спести време и усилия. Вградена е и възможност за безжична връзка „с едно докосване”, наред с паралелен порт и LAN функция. Серията ML-3310/3710 е почти безшумна, издавайки звук от едва 52 децибела.
Представени бяха и мултифункционални и модели със скорост до 62 ppm, които ще бъдат в продажба на българския пазар през следващите тримесечия на годината.


Гост на обучението беше г-н Ардис Минасян, Intel Channel Representative, който представи новите предложения от Intel.
 

Програмата “Партньорска академия – Поликомп” стартира за трета поредна година. В рамките на досегашните издания на „Партньорска академия – Поликомп” (октомври - ноември 2009 г., март – май 2010 г.), пред близо 700 търговци, от български и чуждестранни лектори бяха представени нови тенденции, технологии и продукти от производители като Hewlett-Packard (HP), Microsoft, Canon, Dell, Toshiba, Xerox, EATON, Fujitsu, Brother, Samsung, LG.