Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Ярка индивидуалност с новите POP клавиатура и мишка от серията Studio на Logitech

2022

27

ян.

ЛОЗАНА, Швейцария и НЮАРК, Калифорния — 21-ви януари, 2022 г. — Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) представи POP Keys, POP Mouse и Logitech Desk Mat, най-новите продукти от серията Logitech Studio, които носят характер, радост и себеизразяване на работното ежедневие. Пускането на новата мишка и механична клавиатура предефинират вида на работното пространство с три искрящи нови дизайна.

 

„Серията Studio на Logitech подчертава индивидуалността на всеки,” каза Art O’Gnimh, вицепрезидент за лайфстайл бизнеса за креативност и продуктивност в Logitech. „С POP Keys и POP Mouse създадохме иновативни продукти, които целят да бъдат също толкова експресивни, колкото и ползвателите им – с ярка индивидуалност и без компромиси с продуктивността.”

 

POP Keys идва с осем сменящи се emoji капачета в комплекта – четири от които вече поставени на клавиатурата. Emoji клавишите могат лесно да бъдат персонализирани, за да отговарят на любимите емоджита на потребителя или на други удобни бързи команди чрез използването на софтуера Logitech Options, наличен за сваляне за PC или Mac. POP Mouse разполага и с бутон на горната част, който отваря emoji менюто и може да бъде персонализиран за действия с едно докосване.

 

С красивия си ретро стил POP Keys предлага комфортни, вдлъбнати механични клавиши в стил пишеща машина и ново поколение от функции. Нейните 12 нови FN шорткъта включват заснемане на екрана, заглушаване на микрофона и мултимедийни клавиши, които да улеснят съвременния ден. С нея потребителят може да почувства писане, което е почти пристрастяващо със своя стил а-ла пишеща машина и да усеща как пръстите му отскачат от удобните, заоблени механични клавиши, докато те кликат и изскачат обратно.

 

Сладка и компактна, мишката POP Mouse лесно се плъзга в чантата или джоба за работа в движение и поддържа високата продуктивност със скрол колелцето Smartwheel, което автоматично превключва между прецизен и скоростен режим на превъртане. Гладкото ? тяло, изваяно за удобство, чудесно пасва на дланта и помага за работата, независимо каква е тя. Мишката е налична в няколко вълнуващи цвята, които дават радост от използването й, а свежият дизайн помага за създаване на вдъхновяващо пространство на бюрото. Със свалянето на Logitech Options потребителят може да използва мишката с технологията Logitech Flow – софтуерна функция, която позволява лесно копиране на текст, файлове и изображения между компютри.

 

И двата POP продукта позволяват творчество на няколко места – те могат да се свържат с до три устройства чрез Bluetooth или безжичния приемник Logi Bolt. Всеки от тях идва с обещание за издръжливост и дълъг живот на батерията, което е запазена марка на продуктите с марка Logitech.

 

POP Keys и POP Mouse са най-новите допълнения към серията Logitech Studio. Тя включва и минималистичната Pebble мишка, клавиатурите K580 и K380, и новата подложка Logitech Desk Mat. POP Keys работи с macOS, Windows, iOS, ipadOS, Chrome OS и Android, а POP Mouse – с Windows, macOS, iPadOS, Chrome OS и Linux.