Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

MSI стартира с MSIology: виртуалното събитие MSI Gameverse, което разкри най-новите лаптопи за геймъри и създатели с 12-то поколение Intel H процесори

2022

5

ян.

ТАЙПЕ, ТАЙВАН, 05.01.2021 г. - MSI, водеща световна марка за геймърски и бизнес компютри, представи виртуалното събитие MSIology: Gameverse, на което бяха анонсирани най-новите лаптопи за геймъри и създатели на съдържание. Те включват последното 12-то поколение процесори от серията Intel H, видеокарти до NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti и ексклузивни термични решения на MSI за повишаване на производителността до качествено ново ниво. MSI не само пуска най-производителните лаптопи на пазара, но стартира доставките на серия Meta-Ready преносими компютри, които да свържат потребителите с Metaverse.


MSI Gameverse: Вашият ключ към Metaverse


MSI винаги се фокусира върху комбинацията от естетичен дизайн, екстремна производителност и приятелски потребителски интерфейс. Сега MSI разкрива визията си MSI Gameverse. Без значение дали сте дигитален творец или VR потребител, най-новите лаптопи MSI се превръщат в мост за свързване на хората с Metaverse. Derek Chen, Директор Маркетинг и продажби за лаптопите в MSI, каза: „MSI следва светкавично нарастващия интерес към Metaverse като създаде серия от Meta-ready лаптопи.”

 

Подложка с течен метал и промяна на фазата: Тайната на високата производителност на MSI *


MSI с гордост представи изцяло нова ексклузивна технология за охлаждане - “Phase-Change Liquid Metal Pad.” Когато температурата в компютъра достигне 58° по Целзий, подложката се стопява и запълва пространството между процесора и термоблока. Тази промяна на фазата прави предаването на топлина по-ефективно от традиционната термопаста и по-надеждно от решенията с течен метал. С иновативната технология за охлаждане цялостната производителност нараства с до 10%.

 

Нежна комбинация между бизнес и геймърски лаптоп: Stealth GS77


MSI представи новия геймърски флагман Stealth GS77 – победител в последните 2022 CES Innovation Awards. Stealth GS77 идва с чисто нов дизайн, който премества пантата към средата и използва по-здрави материали, което му дава два пъти повече издръжливост в сравнение с предишни модели. На линията между работа и игра, Stealth GS77 предлага допълнителни функции за бизнес употреба. Тракпадът е увеличен с 50% и има 8% по-големи бутони за още по-гладко преживяване. Stealth GS77 идва с физическо заключване на камерата за допълнителна защита на неприкосновеността.

 

MSI Stealth G77 е снабден с най-новите процесори от 12-то поколение и Nvidia GeForce RTX 3080 Ti Laptop GPU. “Мощта на Stealth GS не може да бъде пренебрегната. Той може да препуска през вашия ден и след това да захрани игрите през нощта,” каза Marc Chen, Директор по управлението на продукти в MSI.


„Мога да го използвам като работна станция за видео редактиране, да го взема на път с мен за бизнес среща и в края на деня да поиграя. Той прави всичко, от което имам нужда,“ сподели Tom Honeyands, водещ на The Tech Chap.


Серия Raider GE, звярът на производителността


„Когато говорим за бързодействие, Raider GE е на върха на гейминг индустрията,” каза Eddie Chen, Маркетинг лидер за преносимите компютри в MSI. Серията MSI Raider GE не само доказва възможностите на 12-тото поколение процесори i9 и Nvidia GeForce RTX 3080 Ti Laptop GPU, но разполага с ексклузивната технология MSI OverBoost, която доставя до 220 вата обща мощност. Това е 13% повече в сравнение с други марки.


„При някои лаптопи се усеща, че преследват опашката на десктоп PC-тата като производителност, но Raider GE е напълно равен с тях,” каза Eddie.

 

Колаборация с Ubisoft: Crosshair 15 Rainbow Six Extraction Edition


MSI с гордост обяви партньорството си с Ubisoft при създаването на новия Crosshair 15 Rainbow Six Extraction Edition. Той използва цветовата палитра от играта и идва с чисто нов, грабващ окото дизайн, който включва жълто, зелено и синьо, за да потопи играчите в любимия им свят.


Проектиран за FPS игри, MSI Crosshair 15 е снабден с до QHD 240Hz дисплей и до Nvidia RTX 3070Ti GPU, което може да достигне до 140 вата TGP или почти 50% повече допълнително мощ в сравнение със средностатистическите лаптопи със същите спецификации. Новият Crosshair 15 също е „Meta Ready” лаптоп.



Marc Desfosses, водещ програмист на Rainbow Six Extraction каза, че най-новият MSI Crosshair 15 Rainbow Six Extraction Edition е „чудесно обединение на Ubisoft и MSI. Мощната производителност помага за потапяне и доминация в игрите. Той предлага бързина, която не е за изпускане.”


Intel също с гордост представи новата си платформа по време на събитието на MSI. Greg Cnossen, Главен мениджър за глобалните продажби в Intel, подчерта, че новата архитектура на 12-тото поколение процесори предлага микс от производителност и ефективност с до 14 ядра, налични в серията H. “Комбинирането на новите процесори от 12-то поколение с термичната производителност и дизайнерския опит на MSI показва защо бяхме толкова ентусиазирани за представянето на следващото поколение лаптопи за геймъри и създатели на MSI.”


Технологията среща естетиката с новите MSI Creator 17 и Creator Z16P


MSI обяви също и нови лаптопи от серията Content Creation. Компанията разкри последния победител в CES Innovation Award - Creator Z17. Изграден с машинно фрезовано алуминиево шаси и дисплей със златно съотношение 16:10, дизайнът на Creator Z17 перфектно интерпретира концепцията за технологична естетика.


Creator Z17 идва с пълноразмерен UHS express четец за карти и поддържа MSI Pen – това е първият 17-инчов лаптоп, който може да работи с чувствителна на допир писалка. Bruce Lin, Старши продуктов маркетинг мениджър за лаптопи, отбеляза, че „без значение дали се намирате в седнали в кафенето, изследващи своето въображение или предлагате новите си идеи на екипа, Creator Z17 е вашия перфектен сътрудник.”


MSI обнови и флагманския модел Creator Z16, който вече носи обозначението Creator Z16P. Той използва новото охлаждащо решение “Vapor Chamber Cooler” (с камера за изпаряване), където охладителната площ е увеличена с 76%, а въздушния поток - с 65%, което повишава производителността с до 70% в сравнение с предишното поколение.

 

Цветовата прецизност е ключова при създаването на съдържание и затова Creator Z17 и Creator Z16P използват технология MSI True Pixel, която покрива 100% от цветовия спектър DCI-P3 и има по-малко от 2 единици delta-E отклонение в точност на цветовете. За да повиши ефективността, новата серия Creator идва с последните процесори 12-то поколение i9 и Nvidia GeForce RTX 3080 Ti Laptop GPU. Те също са „Meta-Ready” лаптопи.


Nvidia също даде висока оценка за лаптопите MSI Content Creation. Stephanie Johnson, Глобален маркетинг вицепрезидент за Nvidia Studio, каза, че новите модели MSI Creator Z17 и Z16 постигат нови върхове в производителността и мобилността. Благодарение на сътрудничеството в рамките на програмата Nvidia Studio и платформата Omniverse, при използване на водещи творчески приложения създателите могат да прехвърлят обекти между програмите в реално време. „Творците няма да изпуснат и капка от вдъхновението си с лаптопите MSI Creator,” допълни тя.


 Нова технология MSI Center AI


MSI не е фокусирана само върху чистата хардуерна производителност, но работи и върху интелигентни технологии за по-гладко потребителско преживяване. Последният софтуер MSI Center вече предлага режими с изкуствен интелект. Новата функция „Smart Auto” засича конкретната ситуация и автоматично настройва системата в различни режими, за да предложи най-доброто преживяване с лаптопа. Функцията “Ambient Silent AI” динамично балансира скоростта на вентилаторите в зависимост от околния шум и дава възможно най-високата производителност, докато поддържа лаптопа тих.


Meta-Ready с лаптопите MSI


Всички геймърски и Content Creation серии на MSI са напълно обновени до последното 12-то поколение процесори Intel H и до най-новите latest Nvidia GeForce RTX 3080 Ti Laptop GPU, което ги прави Meta-Ready. Те са мост към виртуалния свят.

 

*Phase-Change Liquid Metal Pad е налична само за серията GE и Stealth GS77 с Intel Core i9 процесори в конфигурациите за максимална производителност.