Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Samsung стъпва на пазара на преносими компютри в България

2011

28

ян.

В България Samsung представя нетбуци от сериите N и NF, а от ноутбуците – RV, R, RF и SF. Сериите R и RV са за потребители, които ценят мобилността вкъщи. За предпочитащите повече забава и мощност на компютъра е предназначена серията RF, а SF е продуктът за всички, които държат не само на добро техническо представяне на компютъра, но и на стилния дизайн. Всички преносими компютри ще се предлагат с Intel ® процесори, което е допълнително конкуретно предимство и гарант за висока ефективност и функционалност.

Мобилните компютри на Samsung притежават множество признания. Те са определени за „Продукт на 2009 г.” от престижното американско списание Wired, PC World в Китай и Полша. Партньорството с водещи световни продуктови дизайнери носи на компанията отличия като iF и IDEA Design и златната награда на Good Design 2009. Сервизното обслужване в 78 държави и изключително бързото време за реакция, благодарение на което потребителят получава продукта си обратно за 3 дни, кара потребителите във Великобритания да го поставят на първо място по критерий „удовлетворение за потребителя” в класацията на PC Pro UK.

В цялата производствена концепция е залегнала грижата за околната среда. Samsung се фокусира върху създаването на по-малки, тънки и олекотени продукти. Продуктите на Samsung са едни от най-надеждните и имат много нисък въглероден отпечатък в производството. Новите опаковки на ноутбуците са с 20% по-малки, а при нетбуците с 25% в сравнение с 2009 г., което оказва съществено влияние при преноса на компютрите, в резултат на което намаляват и въглеродните емисии при транспортирането им. Всеки ноутбук има сертификат ENERGY STAR 5, което превръща продуктите в изключително енергоспестяващи решения.

Преносимите компюти на Samsung вече са на склад в Поликомп и са достъпни за клиентите на марката чрез партньорската мрежа на дистрибутора.