Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Изразете своя стил на пистите и извън тях

2011

12

ян.

НР представи лимитирана серия ноутбуци, създадени в сътрудничество с Rossignol – една от любимите марки на феновете на планински и зимни спортове. Компютрите са с дизайн, съчетаващ тенденциите в зимните спортове и технологиите. Те са създадени за всички, които искат да изразят чувството си за стил и да разполагат с неограничени възможности за забавление.

Двата ноутбука HP Pavilion dv6 Rossignol допълват ските и аксесоарите от моделите на Rossignol - Attraxion VIII Echo за дами и Freeride S7 за мъже. Всеки ноутбук се продава с ексклузивeн софтуер и специален калъф за тяхното пренасяне.

Висококачествените материали създават семпъл и изчистен външен вид, който се вписва във всекидневието на всеки потребител. Ноутбуците HP Pavilion dv6 Rossignol могат да бъдат персонализирани и с ексклузивни тематични тапети, създадени от Rossignol. Ските на Rossignol са проектирани с грижа за околната среда. Затова и кутиите на компютрите са изработени от рециклирани материали, а покритието им е отпечатано с боя от соя.

Новите мобилни компютри позволяват създаване и споделяне на съдържание с лекота. Устройствата се предлагат с Adobe Photoshop Elements и Adobe Premiere Elements, чрез които потребителите могат да направят клиповете и снимките от своите спускания дори още по-впечатляващи. Те ще могат да създават невероятно аудио и видео съдържание и да показват своите ски умения чрез социалните мрежи. Феновете на зимните спортове могат и да се вдъхновяват от склоновете, като гледат ексклузивните видео клипове, качени на ноутбуците от серията Rossinol във висока резолюция.

HP Pavilion dv6 Rossignol предлага до 640 GB твърд диск и 4 GB DDR3 памет. Компютрите са с процесори Intel Core i5, графичнa картa AMD Radeon с 1 GB заделена памет и DVD+RW. Екраните на ноутбуците са със светодиодно задно осветяване (LED bright view), размер от 15.6“ и възможности за HD, които осигуряват отлично качество на забавлението. Уебкамерата HP True vision и чувствителните микрофони ще ви помогнат да сте във връзка с приятелите си както докато сте на пистата, така и извън нея. Ноутбукът е оборудван и с три слота USB 2.0, HDMI порт, VGA порт, четец за карти с памет 5 в 1, изход за стерео слушалки и говорители на Altec Lansing с Dolby advanced audio.

HP Pavilion dv6 Rossignol вече може да бъде закупен чрез дилърската мрежа на Поликомп.