Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

HP ZBOOK FIREFLY: Когато мощта среща мобилността

2020

11

дек.

Мобилните работни станции са специална категория преносими компютри, които не могат да се сравняват с конвенционалните преносими компютри, дори и с тези, насочени към взискателни корпоративни потребители. Те са големи, тежки и много скъпи устройства, но и много мощни.


Съчетанието „ултрамобилна работна станция“ можем да приемем за оксиморон, ако нямаме предвид HP ZBook Filrefly. Познатият ZBOOK e по-мобилен от всякога. Най-малкият и лек 15“ ZBook предлага истинска мобилност на професионалистите, които изискват максимума от своята работна станция. Ако някога сте попадали на ZBook, знаете, че те са с масивно и стабилно тяло, здрави и издръжливи. Ако сравните Firefly с предшестващите го ZBook 15 модели, веднага виждате разликата в размера и теглото. Инженерите на HP са намалили теглото на Firefly до едва 1,75 кг. Една от най-леките работни станции на пазара - елегантно, сребристо, алуминиево тяло с огледалното Z лого на капака, добавящо нотка лукс.


HP ZBook Filrefly е лаптоп за работа и отдих. Със силата на Z и мощта на графичната карта NVIDIA® Quadro, най-накрая има устройство, което е идеално както за работа, така и за игра. Независимо дали работите върху 3D дизайн или искате да изпробвате най-новото гейм заглавие, нищо не може да забави темпото ви. Системата е сертифицирана за професионални графични приложения и се държи отлично при работа върху 2D и 3D изображения, както и при обработка на видео.


15,6-инчовият Full HD IPS матов дисплей е великолепен и с отличен контраст. Точността на цветовете се оценява на 72% NTSC или 100% sRGB цветова гама. Благодарение на яркостта от 400 нита, слънчевата светлина не ви пречи, което ви позволява да работите от градината, ако е хубав денят. Разполагате с всичко необходимо за преглед и управление на проекти навсякъде. Функции за защита (HP SureView) пазят вашата информация от любопитни погледи.


С Intel Graphics Command Center можете да промените много настройки на дисплея, включително резолюция, честота на опресняване, яркост, контраст, нюанс, наситеност и рязкост. Също така има опции за намаляване на шума, режим филм, подобряване на тона на кожата, подобряване на контраста и цялостна корекция на цветовете.


Firefly G7 е лесен за обслужване като за достъп до вътрешността за опции за надграждане не са необходими сложни инструменти. Налични са два слота за RAM, до 64GB DDR4 памет, M.2 NVME SSD слот, допълнителен M.2 WWAN LTE слот. Firefly 15 е безшумен през повечето време благодарение на енергийно ефективния процесор Intel 10-то поколение и управлението на топлината. Когато вентилаторът се включи, това не се забелязва, което ви позволява да се концентрирате върху задачата, която предстои.


Firefly има отлична клавиатура, която е устойчива на заливане (случва се понякога), с дренажен отвор. Клавишите са добре разположени, с приличен ход и щракаща обратна връзка, с пълноразмерен бутон Enter и отделна секция с цифри. Клавиатурата има две нива на подсветка и опция за персонализиране на някои от клавишите за стартиране на любимо приложение или уебсайт.


HP са включили стик и отличен, широк тъчпад със стъклена повърхност с много зони за работа и два специални бутона (предназначени да работят и със стика). Драйверите на Microsoft Precision Touchpad осигуряват прецизно и гладко насочване. А високоговорителите са поставени над клавиатурата и са настроени от Bang & Olufsen.


ZBook разполага с множество функции на HP Essential & Pro Security, включително отразяващ екран за поверителност, възможност за постоянно премахване на данни при HDD и SSD, самокриптиращи се устройства, многофакторно удостоверяване, скенер за пръстови отпечатъци и възстановяване на парола.


В допълнение са и всички софтуерни инструменти, които HP предлага, включително Sure Run, Sure Start, Sure Recover, Sure Admin, Sure Click, Sure Sense, Pro Security, Biosphere и Client Security Manager.


Защитете инвестицията си с набор от допълнителни услуги, включително допълнителна гаранция, поддръжка и ремонт, специално подготвени за притежателите на HP ZBook. Открийте работните станции на ZBook Firefly - най-доброто решение за професионалисти.