Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Dell Inspiron One 2310 - Управлявай всичко с едно докосване

2011

3

ян.

Външният вид на Dell Inspiron One 2310 е крайно интересен и е получен в резултат на това, че всички необходими компоненти, с които работи компютърът, са събрани в много малко пространство зад монитора. Нещо повече - този монитор разчита на уникално сензорно управление. Dell Inspiron One 2310 се побира в размери от 420 х 570 х 90 mm, тежи 8.5 kg, а екранът му е конструиран в съотношение 16:9.

Освен хубав монитор, това е и функционален компютър със следните спецификации:
        Процесор: Intel Core i5-460М (2.53 GHz, 3 MB L2)
        Видео карта: 1 GB ATI Radeon HD 5470
        Оперативна памет: 6 GB DDR3 Dual Channel
        Твърд диск: 1TB SATA 3.0Gb/s
        Операционна система - Windows 7 Home Premium (64 BIT)

Вглеждайки се детайлно и поглеждайки отзад, може да се забележи и отвора, който служи за охлаждане, специалното приспособление, с което Dell Inspiron One 2310 може да се окачи на стена - VESA, както и крачето, с което устройството може да се сложи на всяка равна повърхност. Всичко това е скрито максимално, така че да не попречи на стила на Dell Inspiron One 2310. Профилите на устройството първоначално изглеждат лишени от всякакви портове. При по-внимателен поглед там обаче, можем да видим 6 USB 2.0, VGA, HDMI, RJ-45, Composite Video-in/Audio-in портове и място за микрофон и слушалки. На задния панел се намират и двата говорителя на Dell Inspiron One 2310, създаващи прекрасен пространствен звук, заради което на практика нямате нужда от допълнителни колони за озвучаване. Дисплеят на Dell Inspiron One 2310 е с диагонал от 23 инча с разделителна способност 1920 х 1080 пиксела. Той е сензорен, затова и управлението на информацията върху него е много по-лесно.

Към Dell Inspiron One 2310 потребителят получава безжични клавиатура и мишка, които са в тон с дизайна.

На практика това е един функционален компютър, събран в малко място и опакован в изключително стилен панел. Dell Inspiron One 2310 може да се използва като нормален компютър на вашето бюро или на стената, откъдето да показва необходимата ви информация. Имате възможност да го използвате и като телевизор, както и като интерактивен център във вашата всекидневна или хол - можете да гледате телевизия, да слушате музика, да сърфирате в Интернет, управлявайки модела единствено с пръста си или с безжичната клавиатура от разстояние.

Устройството вече е достъпно за българските фенове на марката чрез дилърската мрежа на Поликомп.