Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Позволете на дракона да ви омагьоса!

2020

9

апр.

MSI отива на следващото ниво с много нови модели с 10-то поколение процесори Intel

(Тайпе, Тайван) MSI продължава към следващото ниво с цялата си гама геймърски лаптопи! Наред с награждаваните GE66 Raider и GS66 Stealth, MSI разкри мащабно портфолио от 6 серии лаптопи, ориентирани към геймърите. Само най-силните могат да оцелеят и еволюират! MSI е единственият производител на лаптопи, който осигурява стабилно снабдяване в условията на глобални сътресения във веригата за доставки. Геймърите сега могат да влязат в авангарда и да еволюират до следващото ниво като изберат последен модел MSI лаптоп с 10-та генерация процесор Intel® CoreTM i9 (Comet Lake H) и най-новите графични карти GeForce RTX Super!

 

Еволюирайте до върха с революционно увеличение на производителността в игрите до 50%

Следващото ниво на производителност може да забавлява геймърите и задоволи желанията им във всеки един аспект. Обновените лаптопи MSI могат да разкрият истинската изчислителна мощ на 10-тата генерация процесори Intel® Core i9. Топ моделът i9-10980HK е най-новият процесор на Intel, който има видим принос за кадрите в секунда във взискателните игри и при много-задачна работа. Той постига до 50% прираст при изчисления и благодарение на Single-Core Turbo технологията достига честота от 5.3GHz, което позволява на геймърите да се насладят на несравнимо преживяване.

Нещо повече, можете да видите истински Ray Tracing в игрите с графичните контролери NVIDIA GeForce® RTX 2080 SUPER™, както и графика, подобрена от изкуствен интелект за постигане на по-добра ефективност в сравнение с предишното поколение. 

 

Отличени с награди: GE66 Raider, GS66 Stealth

GS66 и GE66 предефинираха възможностите на геймърските лаптопи по отношение на дебелина и тегло със своя иновативен дизайн. Трудно е за вярване, че всички тези характеристики, 5 пъти по-бърз дисплей с ултра плавен рефреш от 300 Hz,  99,9 Wh батерия и мощен централен и графични процесори са събрани под компактния корпус на GS66 и GE66.

 

GS66 Stealth: По-остър в цвят Core Black

С новата мистична тема “Core Black” и семплия дизайн с ниски клавиши този модел спечели както "iF Design Award", така и "Red Dot Design Award". Мощните, но портативни устройства очертават бъдещето на индустрията. Верен на своето име, GS66 Stealth показва какво значи да си по-остър и елегантен с най-новите процесори и графични карти. GS66 освобождава пълния си потенциал с новото охлаждане MSI Cooler Boost Trinity+ с перки с дебелина 0,1 мм, които постигат максимален въздушен поток и поддържат системата студена и на максимална мощност.

 

GE66 Raider: Запалете светлините и посрещнете новия нашественик!

Футуристичният GE66 Raider е за геймърите ентусиасти. Той е не само най-мощното оръжие в игрите, но разпалва истинската геймърска душа. GE66 е комбинация от естетика и производителност. В шасито, наподобяващо космически кораб, с хипнотична панорама с 16,8 милиона цвята блести най-новата Mystic Light RGB. Захранван от последните CPU и GPU, GE66  дефинира значението на термина портативен геймърски лаптоп. Затова не е изненада, че иновативният героичен флагман получи забележителната "Red Dot Award".

Сериите MSI GT Titan, GP/GL Leopard и GF Thin също получиха нови издания с 10-та генерация Intel® H процесори и най-актуалната NVIDIA GeForce графика, за да предложат още по-богат избор на всички геймъри.

 

MSI Creator 17: Най-добрият лаптоп за създаване на съдържание досега с Mini LED дисплей и истински реалистични цветове

За професионалистите, жадуващи мощен лаптоп за създаване на съдържание, изборът е MSI Creator 17. Това е първия в света лаптоп с Mini LED дисплей. Създаден за създатели, Creator 17 е и първият лаптоп, който покрива стандарта DisplayHDR 1000 със своя 17-инчов 4K екран с пикова яркост от 1000 нита. Той е определян от медиите като революционен дисплей, който е по-ярък от всички IPS или OLED конкуренти. Сега с 10-та генерация Intel H процесори и GeForce RTX 2080 Super графика няма съмнение, че Creator 17 е най-силният GeForce RTX Studio лаптоп от следващо поколение. Creator 15M & 17M от същата серия, също са ъпгрейднати с най-новите CPU и GPU.

 

Бъдете омагьосани и еволюирайте с драконовия дух на MSI!

MSI винаги е бил водещ производител, който еволюира с революционна технология и предлага лаптопи с всестранни възможности и високо качество. Собственото производство и дизайнерски потенциал позволяват на MSI да поеме водещата роля при съвременните лаптопи с върхова технология и да поддържа производствения си капацитет дори в тези напрегнати времена.