Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

MSI демонстрира лаптопи от високия клас и награждавани иновации на CES

2020

10

ян.

Тайпе, Тайван – 10.01.2020 г. - MSI, водещ световен производител на лаптопи, обра овациите на CES с 10 награди за иновации, което затвърди водещия статус на компанията в областите гейминг и създаване на съдържание. Предвиждайки бъдещите тенденции, MSI продължава да предлага иновационни предимства при лаптопите и представи своите водещи модели GE66 Raider и GS66 Stealth заедно с линия от отличавани модели, създадени за геймъри и творци на тазгодишния CES. 

 

 

Запалете светлините! GE66 Raider блести с Mystic Light

 

В началото на новата година MSI разкрива своя футуристичен водещ модел: GE66 Raider. GE66 Aurora edition е смес от sci-fi и бляскави ефекти. Дизайнът е вдъхновен от технологиите на утрешния ден с фантастичния си облик, скорост и безкомпромисна производителност. От върховото шаси до пантата, монолитният алуминиев корпус блести в титаниево сиво с деликатни цветни акценти и излъчва светлинни лъчи, които все едно идват от Космоса. Още по-необичайна е въздействащата, панорамна илюминация на шасито. Зоната Mystic Light добавя към предната част на GE66 светлина със 16.7 милиона цвята, която създава приятен ореол под китките.

 

 

GE66 е много по-лек, но и с повече безкомпромисна производителност от всякога. 15,6-инчовият лаптоп изпъква с новата си естетика с обли ъгли и по-елегантен и лек изглед, докато производителността е значително надградена. Той е комбиниран с опционален, ултра бърз 300Hz геймърски дисплей, който осигурява най-прецизните и светкавични кадрови опреснявания. Хардуерът разчита на 99.9Wh батерия, максималният капацитет разрешен по време на полети, за да удължи славните моменти в игрите.

 

 Уникалният GE66 Dragonshield limited edition: Космическият кораб от настоящето се приземи!

 

За да демонстрира, че GE66 е високопроизводителна машина, мощна като космическите кораби в игрите, е създадена невиждана досега лимитирана серия. Ювелирният “GE66 Raider Dragonshield Limited Edition” е резултат на дизайнерските усилия на MSI и известния дигитален творец Colie Wertz, познат с концептуалното изкуство и 3D моделите за хитови холивудски филми като поредиците Star Wars, Transformers и Iron Man. „Представих си Dragonshield като сърцето на машината. Така във визията ми щитът се позиционира на гърба на кораба с крила.” каза Wertz. Шасито е частично защитено с метални панели, които пресъздават формите на космически кораб. Colie Wertz успешно превърна въображението в реалност и даде живот на GE66 под формата на здрав, междугалактически боен кораб.

 

 

 

С тънък профил, но с много възможности: GS66 Stealth, по-остър в черно

 

MSI GS66 Stealth е последния член на тънките и леки геймърски бойци. GS66 е с чисто черна, мистична тема и премиум текстура, които го правят по-остър и елегантен отвсякога. Върховите възможности са вградени в този невидим боец, не само под формата на нова батерия, която е максималния легален капацитет при полет - 99.9Wh, но и в лицето на тройната охлаждаща система Cooler Boost Trinity+ с най-тънките перки в света - 0.1mm за до 10% повече въздушен поток и съответно охлаждане. С най-мощната батерия и най-добрите възможности за охлаждане GS66 перфектно интерпретира формулата „работник през деня, геймър през нощта“ като един истински черен рицар.

 

 

 

Професионално оценен на CES: Creator 17, първият в света лаптоп с Mini LED дисплей!

 

Creator 17 е носител на наградата за иновация „Digital Imaging or Photography” на CES. „Creator 17 е на върха на съвършенството, когато става дума за създаване на съдържание, защото позволява на творците да вземат мощта на напълно оборудвано професионално студио навсякъде със себе си,” коментира журито на CES.

Екранната технология от следващо поколение със сигурност е гореща тема за дискусии на CES. Следвайки бъдещите тенденции, Creator 17 е първият лаптоп в света с нова революционна технология - Mini LED display. Това е първият лаптоп, който покрива стандарта HDR 1000; 17-инчовият 4K дисплей постига пикова яркост от 1,000 нита, а Mini LED подсветката осигурява живи изображения с ярки бели и дълбоки черни нюанси и по-остри и детайлни фрагменти. Creator 17 поддържа и широка цветова гама от 100% DCI-P3, което го прави първенец в постигането на максимално реалистично цветово пресъздаване за човешките очи.

 

 

Започнете да „създавате“ веднага! MSI за творците, които искат да покажат цвета на своето настроение

 

Моделът Prestige 14 излезе в нова розова версия, след като първоначално се появи в чисто бяло и карбоново сиво. Той наследява тънкото шаси, премиум покритието и производителността от висок клас, както и технологията True Pixel за прецизна цветова репродукция. Елегантният розов корпус е проектиран да изрази творческата мощ посредством класен вкус и да подчертае отличителната индивидуалност на създателите. Деликатната проницателност на Prestige 14 Pink може да бъде идентифицирана в нископрофилните клавиши, блестящите, наподобяващи форми на диамант ръбове и сладкият розов тон, носещ топлина, която символизира нежно съзнание и спокойствие.

 

 

Ексклузивно: Вижте първи концептуалния лаптоп на MSI в камуфлажни окраски!

 

MSI показва и много модерни концепции за лаптопи с различни характеристики и цветове на CES. Притежаването на цветен лаптоп е един от най-естествените начини да оживите своето ежедневие и да подправите своето мобилно геймърско преживяване. MSI ще демонстрира концептуална камуфлажна версия на GF65, която има три разновидности с винаги актуална камуфлажна окраска, комбинирана с триъгълни елементи и богат слой от метални текстури. Камуфлажната версия на GF65 ще се превърне в най-привлекателния аксесоар в живота на геймърите.

 

 

 

Изследвайте (р)еволюционния свят на MSI!

Всички тези технологични пробиви са комбинирани с последното 10-то поколение процесори Intel Core H и графика NVIDIA GeForce . По този начин MSI демонстрира статуса си не само на лидер при геймърските лаптопи, но и на иноватор в създаването на лаптопи за творци. За повече информация, от MSI са подготвили лендинг страница с мистериозни теми, които представят последните върхови лаптопи от портфолиото на марката.