Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Стартират продажбите на новите безжични слушалки HUAWEI FREEBUDS 3 в България

2019

29

ноем.

 

 

 

Тази седмица на българския пазар започват продажбите на новите безжични слушалки на HUAWEI FreeBuds 3, които предлагат нов интелигентен звук с помощта на собствения чип Huawei Kirin A1.

 

Kirin A1 е първият чип на Huawei, специално разработен за пазара на носими и звукови устройства. Те са част от новата аудио стратегия на компанията, насочена към премиум аудио пазара. Безжичните слушалки притежават изключителни технологии за цифрова обработка на звук с драйвер за висока чувствителност, осигурявайки на всеки потребител страхотно възпроизвеждане на музика и глас. Новият чипсет, който също е заложен и в най-новия смарт часовник на бранда – Huawei Watch GT 2, предоставя и дълъг живот на батерията при мощен звуков процесор.

 

Едни от най-впечатляващите функции на безжичните стерео слушалките са стабилната свързаност, която предоставят, ултра ниската латентност и впечатляващата технология за контрол на шума. Слушалките предоставят истински стерео звук, благодарение на собствения изохронен двуканален Bluetooth на Huawei. Тази технология синхронизира двете слушалки като улеснява директната връзка между устройството и слушалките без смущения, a шумоподтискането може да се регулира според индивидуалните предпочитания и моментната ситуация.


Иновативният процесор за дигитален аудио сигнал, който позволява да се обработват аудио честоти до 356MHZ, спомага за максимално редуциране на външните звуци и провеждане на разговори дори и в много шумни пространства.

 

 

Освен с интелигентен звук, безжичните слушалки FreeBuds 3 впечатляват и с нов дизайн като се предлагат в класическите бял и черен цвят, като това ги прави подходящи за всеки тип облекло. Освен това идват и със заоблен калъф за зареждане, който се побира удобно в джоба на всеки.

 

FreeBuds 3 имат и друго много важно предимство - могат да се зареждат безжично, с безжично зарядно или чрез обратно безжично зареждане от поддържащ функцията смартфон, и осигуряват 4 часа работа с едно зареждане.