Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

MMD ще покаже за първи път три нови монитора Philips Momentum за конзоли на gamescom 2019

2019

26

авг.

 

Амстердам, 22 август 2019 г. – MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips monitors, обяви три нови продукта: 55” Philips Momentum 558M1RY, 31,5” Philips Momentum 328M1R и 27” Philips Momentum 278M1R. Тези модели са насочени към играещите на конзоли и са позиционирани в бизнес зоната на gamescom. За всички останали посетители публично достъпният щанд A-080 разполага със 102 квадратни метра площ, посветени на дисплеи за всички видове гейминг в партньорство с AOC.

 

 

Гладка картина и изключителен звук
Трите предстоящи допълнения към продуктовата гама на Philips ще бъдат налични от първото тримесечие на 2020 г. Отличник сред триото е 55-инчовият Philips Momentum 558M1RY, оборудван с UltraClear 4K UHD резолюция, честота на опресняване 120Hz, резолюция 3840x2160 пиксела и сертификат от VESA по стандарта HDR 1000, който ще изкуши геймърите да скочат в играта.


TP Vision и Bowers & Wilkins продължават своето доказано успешно партньорство с този монитор. Съвместеният им модел допълва всяка гейминг сесия с балансиран бас, кристално чист звук и потапящо аудио изживяване. Три избираеми звукови режима за игри позволяват на потребителите да настройват преживяването по свой вкус.


Начело на аудио иновациите през последните 50 години, Bowers & Wilkins е позната по целия свят със своите върхови домашни тонколони, слушалки и автомобилни аудио решения. В течение на последните 2 години компанията TP Vision (ексклузивен лицензополучател за Philips TV) пряко си сътрудничи с Bowers & Wilkins, за да създава изключителни продукти, които обединяват технологичният опит на двете компании и предлагат на потребителя най-доброто аудио-визуално представяне, което носи многобройни награди и отличия като EISA ‚ „Home Theatre TV of the Year“ за последните две години.


Анди Кер, директор „Продуктов маркетинг и комуникации“ в Bowers & Wilkins, коментира:
„True Sound е в основата на всичко, което правим в Bowers & Wilkins, от нашите озвучителни тела от висок клас, до отличаваното партньорство с Philips TV. Сега, работейки с Philips Monitors, ние с удоволствие предлагаме True Sound на потребителите на игри, благодарение на 55-инчовия Momentum 558M1RY. Сигурен съм, че ще имаме също толкова голям успех!“

 



55-инчов конзолен геймърски монитор Philips Momentum с 4K UHD, DisplayHDR 1000, 120Hz, 4 ms входно закъснение, Adaptive-Sync и звук от Bowers & Wilkins



Снабден с HDR 600, 31,5-инчовият Philips Momentum 328M1R показва широк спектър от контрасти при 120Hz и 4K, за да направи тъмните игрови сесии по-лесни за възприемане от очите. Това означава, че играчите няма да пропуснат никакви скрити елементи.
С новия 27-инчов формат, Philips Momentum 278M1R се предлага с честота на кадрите от 60Hz при 4K за създаване на кристални изображения без накъсване, като в същото време предоставя всички най-добри функции на Philips в по-малък размер.

 



32-инчов конзолен геймърски монитор Philips Momentum с 4K UHD, DisplayHDR 600, 120Hz, 4 ms входно закъснение, Adaptive-Sync и DTS звук

 

И трите монитора разполагат с иновативната технология Ambiglow – ореол от светлина, който кара всички видове развлечения да се простират отвъд краищата на екрана за най-потапящите преживявания.


В допълнение към повишената прецизност и баланс, и трите монитора са оборудвани с технология Adaptive-Sync за копринено гладки изображения и предлагат малко входно закъснение на сигнала. При взаимодействието с игралния режим на технологията SmartImage, мониторите на Philips предоставят картина, от която няма какво повече да се желае при конзолните игри.

 

Намерете идеалния за вас монитор с Philips и AOC
Тази година съвместният потребителски щанд A-080, разположен на 102 квадратни метра в зала 10.1, предлага множество от най-добрите игрови монитори на Philips и AOC. С цел да предложи на потребителите перфектното качество без значение от играта, AOC допълва моделите с конкурентни продукти за PC, докато Philips предоставя най-доброто изживяване за всички любители на конзоли.


Оптимизираните монитори 43” Philips Momentum 436M6VBPAB и 32” Philips Momentum 326M6VJRMB могат да бъдат тествани на игри като Kingdom Hearts 3, F1 2019, Overcooked 2, Forza Horizon 4: Lego Speed Champion DLC, Jump Force, Spyro Reignited Trilogy, Stranger Things 3: The Game и други. Посетителите ще имат и възможност да се запознаят отблизо с известни германски инфлуенсъри, както и звезди от гейминг сцената. Играчът на FIFA Elias от екипа на Hertha BSC eSports и известните Phunk Royal and Tisi Schubech ще се появят за игрови сесии и автографи, които са в състояние да ускорят сърцебиенето на всеки геймър.