Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Новите модели GP65 Leopard и GL75 на MSI

2019

13

авг.

След успеха на сериите GP Leopard и GL, световноизвестният производител на геймърски лаптопи MSI представи новите модели GP65 Leopard и GL75, които се отличават с възможности от висок клас и изцяло нов Sci-Fi дизайн. Комбинацията на геймърския дух на MSI с топ спецификации в тези мощни лаптопи вече не е ценово недостъпна за масовите потребители.

 

 


Водещ дизайн с чисто ново метално шаси
Моделът GP65 е солидно изграден с минималистично шаси, което прави стилови препратки към суперколите с мускулестите си ленти върху алуминиевия капак и подобния на космически кораб дизайн на долната част.


Все повече геймърски лаптопи се насочват към минималистичен дизайн и основната дизайнерска концепция на серията GL е именно простотата. Със своето мъгливо сиво покритие на капака, GL75 е по-лек от предишните модели, без да бъде жертвана неговата издръжливост от военен клас.


Зашеметяващо реалистично визуално въздействие
Една от най-неустоимите функции на GP65 и GL75, предназначена да осигури премиум визуално геймърско преживяване, е тънката рамка на дисплея, която позволява много по-тесен корпус, без да се жертва оптималната позиция на камерата. По-ясният и остър дисплей вече се предлага във всички серии геймърски лаптопи на MSI.

 

 


Steelseries е ключът! И GP65, и GL75 са снабдени с осветени геймърски клавиатури от световно признатия датски дизайнер SteelSeries. GP65 има RGB клавиатура с индивидуална подсветка на всеки клавиш.



Първокласно впечатление без компромис с производителността
Функциите от високия клас лаптопи все повече си проправят път към масовия клас геймърски лаптопи, но MSI не прави компромис с производителността и се фокусира върху качеството на изработка. Така дори начинаещите геймъри получават най-доброто за парите си. GP65 и GL75 използват 9-то поколение Intel® Core™ i7 процесори и графика с ray-tracing в реално време, включително с модела RTX 2060, който предлага до 45% ръст на видео производителността. GP65 може да се похвали също с честота на опресняване на екрана от 144Hz.

 


Нещо повече, ексклузивната охлаждаща система на MSI за мощната серия GE, “Cooler Boost 5”, се използва и в GP65 и GL75. Тя осигурява адекватно термично решение за охлаждане на CPU и GPU-тата, с общо 7 топлинни тръби, осигуряващи максимум производителност при екстремно натоварване в игрите. Допълнително конкурентно предимство на GP65 и GL75 са говорителите Giant Speaker, които се отличават от конкурентните решения с 5 пъти по-голям обем на камерата и 40% по-високо ниво на звука за повече реализъм.