Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Nitro 7 - Твоята подвижна бойна станция

2019

6

авг.

Игра в движение с елегантния метален Nitro 7. При тегло под 2,5 kg и дебелина само 19,9 mm, с този компютър играеш, където пожелаеш. Изящното шаси привлича погледите и те отличава като геймър, който винаги е готов за действие.

 


Интензивно визуално изживяване
Потопи се в ясната и живописна картина на 15,6" FHD IPS дисплей. Наслади се на игра без накъсване и размазване със 144 Hz честота на опресняване и 3 ms подсилено време на реакция. Съотношението екран-корпус е увеличено до 78% с тънки 7,48 mm рамки и получаваш реалистични цветове със 72% NTSC, 300-нитов панел.

 


Мощност. Производителност. Време за игра
Увеличи максимално забавлението с комбинираната мощ и работните характеристики на процесор от 9-то поколение Intel® Core™ i7 и видеокарта NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Ti, която включва високата графична производителност на награждаваната архитектура Turing. Ускори времето за изтегляне, за да гарантираш безпроблемни игри с два слота за M.2 от 3-то поколение x4 PCIe SSD диска с технологията NVMe в Raid 02 и до 32 GB DDR4 RAM, и съхранявай повече данни за игри с до 2 TB HDD пространство за съхранение.

 


Хладнокръвие под вражески огън
Охлади страстите с двойката вентилатори, технологията Acer CoolBoost™ и дизайна на двойния изпускателен порт. CoolBoost™ увеличава оборотите на вентилатора с 10% и охлаждането на процесора/графичния процесор с 9% в сравнение с автоматичния режим. Наблюдавай и управлявай системата си в реално време с NitroSense, който обхваща температурата, оборотите на вентилаторите и други елементи, налични с едно докосване на бърз клавиш на NitroSense.

 


Превъзходна свързаност и поточно предаване
Контролирай мрежата си с Killer™ Ethernet E25002 и предавай поточно без усилия с Gigabit Wi-Fi 5 (познат като 802.11ac) с технологията 2x2 MU-MIMO. Разшири функционалността с множество портове. Забавлявай се без нужда от свързване и играй в движение с до 8 часа работа на батерия.

 


Зашеметяващ звук
По-добрият звук дава предимство над конкуренцията и осигурява по-завладяващо изживяване. Вдъхни още сили на своя гейминг и се наслади на преживяването благодарение на комбинацията Waves MaxxAudio® и Acer TrueHarmony™. Възползвай се от интелигентно подсилване на баса, диалога и силата на звука с Waves MaxxAudio®, както и от по-наситени и реалистични звуци с Acer TrueHarmony™.

 



Спецификации:
Intel Core i7-9750H (2.6GHz up to 4.5GHz, 6MB) / 15.6" FullHD (1920x1080)144Hz slim bezel LCD IPS AG / HD Cam / 8GB DDR4 / SSD 512GB PCIe / GeForce GTX 1660Ti 6GB DDR6 / 802.11ac / BT 5.0 / Backlit Keyboard