Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Xerox® лансира серия компактни многофункционални принтери с WiFi Direct и мобилен печат

2019

29

юли

Три нови устройства Xerox® осигуряват надеждност и по-висок капацитет за работа на бюджетнозависими малки предприятия и домашни офиси.

 

 

Наскоро във Великобритания Xerox® обяви новата серия от три достъпни устройства за печат, предназначени за повишаване на мобилността в малките офиси без да се компрометира качеството на изображението, сигурността или потребителското изживяване. Серията се състои от принтер Xerox B210 и многофункционални устройства B205 и B215, предлагащи високоскоростна безжична връзка, позволяваща на потребителите да печатат навсякъде и по всяко време.

 

Всяко устройство разполага с WiFi Direct технология, която позволява безжичен печат без рутер и функционалност за печат с Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria и Android поддръжка. Серията достига скорост на печат до 31 стр./мин, като в същото време осигурява висококачествено изображение с висока резолюция от 1200 x 1200 dpi.

 

Базиран на Xerox VersaLink® and AltaLink® серията, B215 разполага и с 3.5-инчов сензорен екран, който дава на потребителите усещане за работа със смартфон.

 

 

„Малките предприятия и хората, работещи от дома, имат същите нужди за лесно използване, функционалност, капацитет и производителност като тези в по-големи офиси. Серията леки и компактни принтери осигурява тези възможности на подходящата цена.”, каза Тери Антинора, вицепрезидент и главен мениджър на Workplace Solutions, Xerox.