Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Създайте модерно работно място с професионалните решения на AOC

2019

29

май

В Амстердам, на 28-ми май, 2019 г. – Специалистът при дисплеите AOC обяви разширяването на своето обширно B2B портфолио. Наред с гамата от висококачествени монитори, проектирани специално за всички предизвикателства на модерните работни пространства, AOC представя практични VESA планки и рамена за закрепване на монитори. С тези допълнения AOC предлага цялостна гама от решения за всеки бизнес, който иска да създаде продуктивна, чиста и ергономична работна среда според най-високите технически норми.

 

Умна работа с умни дисплеи
AOC предлага широк набор от монитори, специално проектирани за професионални потребители, независимо дали се трудят в малка или голяма компания, или в публичния сектор. Те съответстват на важни регулации като EPEAT Gold/Silver, TCO, Energy Star и GS и са едновременно енергийно ефективни и щадящи за околната среда. Независимо дали става дума за базовата серия дисплеи E1, по-функционалните модели с ергономична стойка от професионалната серия P1 или елегантното и модерно семейство 90, мониторите AOC поддържат много видове връзки като VGA, HDMI и Display Port, а някои модели предлагат и допълнителен DVI конектор. Те са налични в размери от 21,5” до 27” и предлагат перфектно решение за работни станции от всякакъв калибър. Технологиите Flicker-Free и Low Blue Light за филтриране на потенциално опасната синя светлина помагат за увеличаване на безопасността за здравето и намаляване на умората в очите.

 

 

 

Голям избор от монитори за всякакви нужди
Базовата серия E1 е проектирана предимно за малки до средни фирми и за публичния сектор. Тези монитори идват размери от 21,5”, 24” и 27” с TN и MVA панели (опция за 21,5”) и цветово прецизни IPS панели за 24” и 27” моделите като всички предлагат Full HD (1920x1080 пиксела) резолюция. 24-инчовият 24E1Q идва и с изчистен 3-странен „безрамков“ дизайн“, който е перфектен за мултимониторни конфигурации, предназначени за повишаване на продуктивността.

 

За бизнесите, изискващи повече гъвкавост и възможности за настройка, професионалната серия P1 е перфектен избор. Всички монитори от серията са снабдени с настройващи се по височина стойки (130 мм или 150 мм), вградена възможност за прибиране на кабелите и 4-портов USB 3.0 хъб, както и с Quick-Release функция за лесно сглобяване. Подобно на серията E1, моделите P1 предлагат Full HD резолюция с TN и MVA панели за размера 21,5” и 3-странни „безрамкови“ IPS панели за двата модела с диагонал 24” и 27”. 24-инчовият X24P1 със своето необичайно, но продуктивно съотношение на страните от 16:10 (1920x1200) и 27-инчовият Q27P1 със своята QHD резолюция (2560x1440) се отличават в гамата.

 

 

Визуално уникални, елегантните монитори от серия 90 с корпус в цвят оръжейна стомана са правилният избор, когато се търси високо качество. Тази серия предлага IPS панели с висока цветова точност в 24” Full HD вариант и два 27” варианта с Full HD и QHD резолюции. Тези впечатляващи дисплеи притежават ергономични стойки с възможност за настройка на височината и 3-странни „безрамкови“ панели, което ги прави изключително подходящи за конфигурации с няколко монитора.

 

 

Доказано е, че мултимониторните конфигурации увеличават продуктивността. Всеки, който работи на лаптоп в движение, може да се възползва от портативен дисплей като мобилния I1601FWUX, който се захранва изцяло през USB-C. Той е интелигентно решение за добавяне на повече десктоп пространство за по-ефективна работа. 15,6-инчовият IPS дисплей с FHD резолюция е с елегантен дизайн и се побира във всяка чанта със своята дебелина от само 8,5 мм и тегло от едва 800 г.

 


AOC AD110 – двойно рамо с два монитора AOC I2790PQUs: Оптимална гъвкавост за всеки монитор на работното място или вкъщи

 

Умни решения за оптимално работно пространство
AOC не спира до тук. За да подпомогне бизнеса в създаването на продуктивни и чисти работни пространства, AOC наскоро добави VESA планки и рамена за монитори към своето портфолио.

 

С новите VESA планки, потребителите вече могат да монтират mini-PC-та и подобни тънки клиенти директно на гърба на монитора, като така намаляват кабелната бъркотия. Планките са налични за монитори от професионалната серия P1 и 90-та серия на AOC, както и за по-старите професионални серии 75 и 60.

 

За потребителите, търсещи максимална гъвкавост и перфектно ергономия на работното място, AOC разработи единично и двойно рамо за монитори. И двете позволяват точно настройване на позицията на монитора и така дават възможност за нови начини на взаимодействие с колегите. Рамената за монитори идват с откачащ се капак, така че кабелите могат да бъдат прекарани във вътрешността им.

 

Монтиращото се на бюро единично рамо за монитор AS110 поддържа монитори до 27”. Благодарение на използването на три отделни съединения, устройството е изключително гъвкаво. Височината на дисплея може да бъде настройвана в обхват от 320 мм, така че потребителите могат да го използват дори и когато са прави. Рамото позволява накланяне в широк диапазон (-45°/+60°), както и завъртане на -90°/+90°, и 360° около точката на закрепване, което позволява използване в режим портрет или пейзаж, както и във всяко положение между тях.

 

Двойното рамо AD110 е перфектно решение за мултимониторни конфигурации, проектирано да захване два монитора с диагонал 12” - 27” и тегло 2 - 9 kg. AD110 може да бъде настройвано по височина в обхват от 230 мм и разтегнато напред или назад в разстояние на 100 - 520 мм. То предлага и наклон от -65°/+90°, завъртане на 180° и обръщане на 360° за всеки монитор.

 

Гъвкавите рамена за монитори AS110 или AD110 могат да служат за различни цели. Редактор в списание, например, може да обърне своя монитор в режим портрет, за да види точно как текста запълва шаблона. Програмистите също ще оценят лесното превключване между двата режима.

 

За подобряване на ергономията и постигане на по-здравословна поза, на потребителите се препоръчва да използват универсални бюра за работа в седнало или право положение, за да не се прегърбват. Това не е проблем за рамената за монитори на AOC: благодарение на газовите амортисьори, те с лекота се нагласят до удобната позиция, така че мониторът винаги може да бъде на нивото на очите. В споделени работни пространства всеки потребител може лесно да настрои дълбочината на монитора, височината или наклона според индивидуалните си предпочитания. Тази система е чудесна и за съвместна работа: потребителите могат да завъртат своя монитор, така че колегата в съседство да може да вижда съдържанието на екрана.

 

Оптимално екипирани за модерните работни пространства
Добре развитото портфолио от професионални модели на AOC предлага не само подходящ модел монитор за всяка нужда, но и цялостни решения, които работят съвместно – за изграждане на най-добрите и ефективни работни пространства във всяка среда.