Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Logitech демонстрира успешното си портфолио за видеоконферентни решения

2019

22

май

На 15-ти май, 2019 г. в София – световноизвестната компания производител на компютърна периферия Logitech показа най-новите си продукти за видеоконференции. Портфолиото включва няколко категории продукти според предназначението им: класически конферентни камери, цялостни решения за зали и продукти за персонална употреба с компютър. Наборът от продукти за корпоративни видеоконференции предлага подходящ вариант за всеки размер стая – от малки кабинети до големи помещения за заседания. Тяхна отличителна особеност е възможността за работа с всякакви софтуерни приложения, лесната инсталация на различни операционни системи и мигновената пригодност за работа.

 

   

 


Моделите конферентни камери BCC950, Connect, Group, Meetup и Rally, както и техните съпътстващи аксесоари за закрепване и разширение, благодарение на които могат да се обхванат до 46 участници във видеоконференция, са налични на българския пазар.

 


MeetUp – първата в света 4К камера за малки стаи


Logitech MeetUp, модел специално проектиран за малки зали, предлага 120-градусова зона на покритие, така че никой да не липсва от картината. Той има три микрофона и автоматично адаптира картината спрямо околната светлина и действието в залата, благодарение на пълният набор от RightSense технологии. Моделът се отличава с 4K резолюция и петкратно увеличение, отличен звук, оптимизиран за малки помещения и възможност за добавяне на допълнителни микрофони.

 


Rally – премиум решението на Logitech


Logitech Rally е най-новото и в същото време най-доброто решение на Logitech, което може да се използва в различни по размер конферентни зали. Предлага 4K качество, 15Х увеличение, специално разработена аудио система, предоставяща отлично качество на звука и RightSense технологии за оптимизиране на картината. Системата е изградена на модулен принцип, който позволява към Rally да бъдат добавени допълнителен говорител или до 7 микрофона, което я прави подходяща за зали от 10 до 46 човека.

 


Logitech Tap е най-новият продукт на марката – 10.1-инчов тъч панел за управление на повикванията, който е съвместим с приложенията на Google, Microsoft и Zoom.


При персоналните решения върхът на гамата е 4K камерата Brio – първата в света 4К уеб камера, поддържаща RightLight 3 с HDR и сертифицирана за Windows Hello.


Портфолиото се допълва от слушалките за професионална употреба , сред които се откроява новият модел Logitech Zone Wireless – първите слушалки на компанията с ANC технология - проектирани да бъдат еднакво добри, както за работа, така и за музика, поддържащи QI технология за безжично зареждане.

 


RightSense технологии за оптимизиране на преживяването


Logitech RightSight™ - автоматично управление на камерата


Автоматично премества обектива на камерата и регулира мащаба, за да обхване всички участниците в срещата, без значение от формата или размера на помещението.


Logitech RightLight™ - оптимизация на светлината и цветовете


Оптимизира светлинния баланс и цветовете, давайки приоритет на лицата и пресъздавайки естествени тонове на кожата, дори при условия на затъмняване или задно осветяване.


Logitech RightSound™ - подобрено аудио


Подобрява яснотата на гласа чрез потискане на фоновия шум и ехото, автоматично изравнява нивото на гласовете и се фокусира върху говорещите в момента, така че всеки в срещата да може да чуе и да бъде чут.