Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

AOC и Red Bull обявиха ново дългосрочно партньорство

2019

14

май

Амстердам, 14-ти май, 2019 г. – Специалистът при дисплеите AOC днес обяви дългосрочно партньорство с Red Bull. От този момент отборите и играчите, които се състезават на известните геймърски турнири, спонсорирани от Red Bull, ще бъдат подсигурени с най-добрите модели геймърски монитори на AOC. В допълнение, десет събития Red Bull Player One, които ще се случат в Европа, ще бъдат спонсорирани от AOC през цялата 2019 г.

 

 

 

 


Обединение на силите
AOC и Red Bull са опитни и добре познати ветерани в електронните спортове, които вече си партнираха през миналата година за Red Bull Guardians и Red Bull Kumite. На базата на това успешно взаимодействие и двете компании се стремят към задълбочаване на техния дългогодишен фокус върху състезателната гейминг сцена като се подпомагат взаимно. Като един отбор, AOC и Red Bull ще подобрят професионалните преживявания в електронните спортове и за играчите, и за феновете. Благодарение на осигурените от AOC избрани награди, състезателите ще могат да спечелят геймърски монитори AOC по време на някои от събитията.

 

EVO шампионът Problem X се ръкува с победителя Fujimura на Red Bull Kumite World Final в Париж на 11-ти ноември, 2018 г.

 

Върховни геймърски конфигурации
Осигурените за събитията модели са внимателно подбрани за всеки отделен електронен спорт и предлагат бързо време за реакция от само 1 ms (AOC AG241QG & AG251FZ), честота на опресняване до 240 Hz (AOC AG251FZ) и кристална QHD резолюция, достигаща 2560 x 1440 пиксела (AOC AGON AG241QG & AOC AGON AG271QG).
Всички геймърски монитори AOC дават на играчите максимална гъвкавост и мобилност, и гарантират, че премиум събитията на Red Bull за електронни спортове са оборудвани с най-модерни екрани за най-високо ниво на съперничество.

 

 

 

Селекция от геймърски дисплеи, които да подкрепят игровите събития на Red Bull:

AOC AG241QG, AG251FZ и AG271QG