Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Зашеметяващият монитор от серия Acer B6 съчетава професионален стил с ергономичен дизайн

2019

25

апр.

Гъвкаво гледане, професионален стил


Зашеметяващият монитор от серия Acer B6 съчетава професионален стил с ергономичен дизайн, който отговаря на всички условия и изисквания за гледане

 

Превъзходния монитор от серия B6 на Acer B246HL е с размер 24“ и може да се похвали с многофункционална ергономична стойка, двойни високоговорители на избрани модели, USB 3.0 с функция за зареждане на смартфони и други цифрови устройства.



„Най-новите ни професионални дисплеи съчетават чиста естетика, практична ергономия и екологично чиста конструкция“, казва Крис Уайт, старши директор на продуктовия маркетинг на Acer." ИТ персоналът ще оцени тяхната ниска консумация на енергия, възможностите за свързване и монтаж, докато крайните потребители ще могат да се насладят на удобното изживяване при гледане, предоставено от ергономичната стойка и екрана против отблясъци."


Отлични детайли

Насладете се на зашеметяващи, висококачествени изображения с отлични детайли. Този екран използва технология с широка цветова гама, която представя реални, естествени цветове. Функцията за 6-осна настройка на цвета гарантира, че екранът показва най-висок стандарт и точност на цветовете.

 

Невероятна изчислителна мощност

Работете удобно с часове с монитора Acer B246HL. Технологията Acer ComfyView™ намалява отблясъците за по-голям комфорт на очите. Технологията In-Plane-Switching ви позволява да виждате перфектни изображения от широк ъгъл на видимост, за още по-голяма яснота и комфорт.


Брилянтни цветове
Този монитор осигуряват 100% sRGB покритие, за перфектно пресъздадени цветове. Някои модели разполагат с 6-осна настройка на цветовете, която ви позволява да настроите фино цветовете за невероятна цветова точност.


Гъвкав дизайн
Намерете работен ъгъл, който е идеален за вас с Acer ErgoStand, стойка, която ви позволява лесно да регулирате височината на екрана, както и да ви позволява да се накланяте и завъртате лесно. Друга важна характеристика на ErgoStand е, че ви позволява лесно да въртите екрана в портретен режим. Неговият VESA съвместим монтаж предлага елегантен, спестяващ място вариант в тесни пространства, а енергоспестяващите технологии спестяват разходи и ресурси. ErgoStand се накланя за най-добрия ъгъл на гледане, а височината може да се регулира за различни височини на бюрото с просто натискане или повдигане.

 



Екологичен дизайн
Професионалните монитори отговарят на изискванията на RoHS, EPEAT3 Gold, TCO и ENERGY STAR 6.0.1 Техният дизайн на Acer EcoDisplay плюс бялото LED подсветка осигуряват значителни икономии на енергия. Повече от 10% от материала, използван в тези монитори, е рециклирана (PCR) пластмаса след консумация, 2 и допълнително намалява въздействието върху околната среда.

 



Акценти на продукта


USB 3.0

Лесно прехвърляйте текстови и информационни файлове, снимки и дори филми с десет пъти по-висока скорост от USB 2.0.


Full HD
Разделителната способност Full HD 1920 x 1080 в съотношение 16: 9 прави филмите и другото мултимедийно съдържание по-реалистични.


ACM
Белите са по-бели, черните са по-черни и повече детайли се разкриват в сенките с Adaptive Contrast Management.


Acer eColor
Лесно настройте настройките на дисплея, за да отговаряте на най-доброто, което гледате - данни, медии, филми или снимки.


VESA Mount

Спестете място, като поставите този VESA съвместим монитор към стената.


Acer EcoDisplay

Този дисплей има екологичен дизайн, който се фокусира върху възможността за рециклиране, ниска консумация на енергия и др.

 



Характеристики:
Twisted Nematic Film (TN) Technology
DVI / VGA Inputs
1920 x 1080 Resolution
100,000,000:1 Contrast Ratio
250cd/m² Brightness
170°/160° Viewing Angles
5 ms Response Time
16.7 Million Color Support
Dual Built-In 4W Speakers