Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

READY, SET, GAME – влез в гейминг режим с Acer Nitro 50

2019

3

апр.

Влез в гейминг режим с вдъхновяващия форм-фактор, който събужда геймъра в теб – Acer Nitro 50

 

 

Топ характеристики:
- Процесорът Intel® Core ™ i5/Intel® Core™ i7 обработва ежедневните задачи с лекота
- GTX 1050/RTX 2070 8GB видео карта за надеждна игрална графика
- Intel® Optane и 1 TB памет осигуряват по-бързо стартиране и много пространство
- Перфектния звук за твоето забавление със Sound BlasterX 360 °


Геймърският компютър Acer Nitro N50-600 е част от гейминг гамата на Acer, която включва най-мощните компютри, достъпни днес. Той има превъзходна графика и производителност, за да задоволи и най-взискателните играчи.

 

 


Геймърският компютър Acer Nitro N50-600 Intel® Core ™ i5 + GTX 1050 е част от гейминг гамата на Acer, която включва най-мощните компютри, достъпни днес. Той има превъзходна графика и производителност, за да задоволи и най-взискателните играчи.


Процесор Intel® Core ™ i5+/Intel® Core™ i7+
Започни играта с Acer Nitro GTX 1050 Gaming PC. С Intel® Core ™ i5 +/Intel® Core™ i7+ процесор можеш да играеш игри като The Sims и Minecraft без прекъсване и закъснение. И когато приключиш с игрите и трябва да се съсредоточиш върху работата, той може да се справи с твоите ежедневни програми също толкова ефективно.


GTX 1050/RTX 2070 8GB видео карта
Ярка графика и плавно движение са двете големи предимства на компютъра. С GTX 1050 или RTX 2070 8GB видео карти, Acer Nitro N50-600 PC изравнява игралното поле, което ти позволява да се конкурираш с най-добрите, независимо от вида на играта.

 


Intel® Optane и 1 TB памет
Зареждайте игри, приложения и файлове по-бързо благодарение на Intel® Optane. С 16 GB памет, Optane помни най-често използваните приложения и минимизира времето за зареждане. Тя дори ускорява процеса на зареждане, така че ще бъдеш готов за игра за секунди.


А с 1 TB памет, Acer Nitro N50-600 има повече от достатъчно място за съхранение на всичките ти любими игри, музика, филми и големи проекти.

 

 

Наслади се на идеалния звук
Независимо дали обичаш да гледаш филми на компютъра си или трябва да чуеш стъпките на противника, за да разбереш къде се намира, потопи се в превъзходното аудио на Creative Sound BlasterX 360 °. С лесния за използване интерфейс и множество функции можеш да разшириш ниските честоти, за да усетиш истински баса, да подсилиш гласовете в музиката и филмите за по-голяма яснота, и дори да се поставиш в центъра с обгръщащ съраунд звук.


Разширено свързване
Оптимизирай онлайн игрите си и съхранявай данните бързо и силно с помощта на Dragon LAN.