Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

AOC AGON AG272FCX6 свързва играчите с играта със 165 Hz честота на опресняване и 1800 мм извивка

2019

28

март

Амстердам, 28-ми март, 2019 г. – Специалистът при дисплеите AOC обяви модела AGON AG272FCX6, наследник на 68,6-сантиметровия (27”) извит Full HD геймърски монитор AG272FCX. Новият AG272FCX6 е с повишена до 165 Hz честота на опресняване (от 144 Hz преди) и идва на по-достъпна цена. На геймърите няма да се налага да правят компромис между реакцията на дисплея и качеството на панела, тъй като MVA технологията предлага 1 ms време за реакция, контрастно съотношение 3000:1 и широки зрителни ъгли от 178°/178°. Грабващият окото дизайн на AG272FCX6 с персонализирано RGB осветяване в задната част заема минимално място на бюрото, има ергономична стойка с настройка на височината и предлага минимална ширина на рамката за лесно създаване на мултимониторни конфигурации. Поддръжката на AMD FreeSync практически елиминира насичането и накъсването на картината и предлага гладко геймърско преживяване плюс подобрено потапяне в действието и чувството на свързаност с играта, благодарение на извивката с радиус 1800R.

 

Влезте в играта със 165 Hz честота на опресняване, извивка 1800R и време за реакция 1 ms MPRT: AOC AG272FCX6

 

Готови за скорост
AOC AGON AG272FCX6 представя изцяло ново ниво на поглъщащо геймърско преживяване, особено за феновете на MMORPG, екшън, състезания и симулатори. 27-инчовият MVA панел е създаден с нежна извивка от 1800R и привлича геймърите по-близо до сцената. Панелът на AG272FCX6 има максимална честота на опресняване от 165 Hz и при използване с AMD FreeSync автоматично настройва честотата на опресняване, така че да пасва на постоянно променящата се кадрова честота на GPU-то и по този начин елиминира накъсването на картината. Много малкото входно закъснение на сигнала позволява на геймърите да получат визуална обратна връзка без видимо забавяне. Благодарение на Full HD резолюцията геймърите могат да изстискат най-доброто от високата честота на опресняване. При 165 Hz и 1 ms време за реакция, ефектът на замазване при движение е видимо намален, движенията са по-естествени, ръбовете са по-ясни и накъсаността на играта практически изчезва. Контрастното съотношение 3000:1 на MVA панела поразява с дълбоки черни тонове, живи цветове и покритие на 100% от цветовото пространство sRGB.

 

 

Персонализирайте го по свой вкус
Тъй като AG272FCX6 е предназначен за геймъри, които се наслаждават да персонализират своите бойни станции с уникални PC кутии с различни размери и форми, както и да добавят периферия с RGB подсветка, мониторът идва с червени, зелени и сини светодиоди на задната страна с акценти във формата на крила и три интензитета на светене. Персонализацията продължава с напълно ергономичната стойка, предлага настройка на височината в рамките на 110 мм, както и накланяне, и завъртане. Кабелният QuickSwitch контролер, доставян с монитора, предлага бърз достъп до игровите режими на AOC (за FPS, Racing или RTS, както и три индивидуални настройки), без нужда от работа с OSD, посредством 5-посочния джойстик в долната част на дисплея. Дръжката за носене и вградените в стойката удобства за прибиране на кабелите позволяват лесно транспортиране и създаване на по-чисто бюро без кабелна бъркотия.

 

 

Комфорт в игрите
Чрез използването на функцията AOC Shadow Control на AG272FCX6 геймърите могат да осветяват сенчести и тъмни области или да затъмняват ярки области, за да видят детайли, без да засягат останалата част от изображението. За да позволи на геймърите да играят в продължение на дълги часове, технологията AOC Flicker-Free намалява трептенето, а режимът Low Blue Light редуцира синята светлина и оттам дискомфорта и умората на очите. Двата HDMI порта на AG272FCX6, 1x DisplayPort и 1x VGA вход, както 2x USB 3.0 порта, позволяват свързването на множество източници. Звукът може да бъде стриймван през стерео говорителите (2 x 3W) или насочен през линейния изход/изхода за слушалки на гърба.