Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Играйте със супер детайли с новия геймърски 4K монитор AOC G2868PQU

2019

18

март

Амстердам, 7-ми март, 2019 г. – Специалистът при дисплеите AOC обяви чисто нов геймърски монитор – 28-инчовия (71.1 см) G2868PQU с Ultra HD / 4K (3840x2160 пиксела) резолюция. Създаден да посрещне изискванията на геймърите, търсещи кристална и жива картина, и остра графика, дисплеят е снабден със следващо поколение HDR-ready TN панел с време за реакция 1 ms. G2868PQU поддържа също AMD FreeSync, която елиминира насичането и накъсването, причинени от разминати кадри между графичната карта и монитора. Всички тези функции осигуряват гладко и плавно 4K геймърско преживяване. Мониторът ще е наличен в Европа през март 2019 г.

 

4K гейминг за всеки: AOC G2868PQU

 

 

Кристална и жива геймърска графика

Тънките рамки на G2868PQU, червените и черни акценти, както и настройващата се до 130 мм ергономична стойка, подчертават геймърската конструкция. Този готов за HDR съдържание дисплей е снабден с нов 28” TN панел, покриващ 102% от sRGB и 82% от AdobeRGB. По този начин потребителите ще виждат не само 4 пъти повече детайли в сравнение с Full HD екран, но ще се наслаждават на живи цветове и изпъкващи образи. Картината на G2868PQU е изключително остра, благодарение на гъстотата от 157.35 ppi (пиксела на инч). В допълнение, притежателите на AMD GPU-та могат да получат изображение без насичане и накъсване с по-малко входно закъснение и честота на опресняване до 60Hz чрез използването на AMD FreeSync.

 

  

 

Настройващ се към заобикалящата среда

AOC G2868PQU изглежда минималистичен, но предлага широк набор от възможности за персонализация. Елегантната стойка се настройва по височина до 130 мм, така че потребителите могат да позиционират монитора според индивидуалните си нужди. Слънчевите и ярко осветени помещения не са проблем за G2868PQU, благодарение на яркостта му от 300 нита. При използване на места със слаба светлина или през нощта, режимът Low Blue Mode помага за намаляване на умората в очите.

 

Подобрен гейминг фокус

Точно като серията AGON, G2868PQU е снабден със следните специфични геймърски функции, достъпни от екранното меню:
• С помощта на Game Color потребителите могат да настройват цветовото насищане, пренасищайки образа, ако съдържанието на екрана е бледо или да намалят цветовете за постигане на по-добри нива на сивото.
AOC Shadow Control позволява на потребителите да задават нива на сенките, така че да правят тъмните области по-ярки и обратно, за да виждат по-добре в мрака или твърде светлите зони, без да влияят на цялостното изображение.
• AOC Game Modes предлагат специфични настройки за различните игрови жанрове (FPS, Racing, RTS), както и три напълно програмируеми режима.
AOC Dial Point позволява поставянето на маркер в FPS игрите, където липсва мерник, за по-прецизно прицелване.