Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

AOC се включи в Intel Extreme Masters Katowice 2019

2019

5

март

AOC представи няколко модела на своите фенове, по време на IEM Katowice в обновената Spodek Arena в дните 1-3 март 2019г. Специалистът при дисплеите бе домакин на различни активности, включващи чисто новия модел AGON AG273QCG, най-бързият 240 Hz монитор в геймърската линия на AOC - AGON AG251FZ и наскоро пуснатия AOC G2590PX/G2 Signature Edition, представен от отбора G2 Esports CS:GO, който взе участие в CS:GO-Major. Всичко това се случи в павилиона Alsen в Международния конгресен център.

 



Зашеметяващ вид и представяне, което печели награди: AOC G2590PX/G2

 

G2 Esports на CS:GO Major Championship
Играта започна за G2 Esports в тазгодишния Intel Extreme Masters. Отборът, базиран в Берлин, посрещна своите фенове в собствения си павилион, където бе демонстриран наскоро пуснатия геймърски монитор AOC G2590PX/G2. Играчите от G2 Esports се срещнаха със своите фенове участваха в сесия за въпроси и отговори на живо по време на посещението на павилиона на своите партньори AOC и Alsen.

 

   

 

Да играеш с професионалистите
В допълнение, AOC и Alsen бяха планирали цяла плеяда от събития на своя павилион по време на IEM. В петък посетителите можеха да тестват своите възможности на CS:GO в мачове 5 на 5, срещайки се с реномирани полски играчи като Piotr “morelz” Taterka и Pawe? "innocent" Mocek. Artur “IceFire” Klimowski от Alsen покани всички смелчаци да покажат своите игрови движения редом с него. Посетителите можеха да изпитат своите умения при строене, състезания и стрелба във Fortnite Challenge.

 

Съботата се проведе ексклузивен шоу мач по Rainbow Six: Siege между полския професионален отряд PACT и избрани зрители, и продължи с жив екшън на сцената в CS:GO и Fortnite. Освен това, безстрашните FPS играчи се впуснаха в някои Quake Champions мачове 1 срещу 1. Проведе се и meet & greet с инфлуенсъра Arquel. Финално в неделя, RTS феновете се насладиха на турнири 1 срещу 1 1on1 в StarCraft 2.

 



AOC AG251FZ и AG273QCG

Целият игрови екшън в павилиона на Alsen се случи с Esports модела AOC AG251FZ, който е с честота на опресняване 240 Hz, FreeSync, време за реакция 1 ms и настройваща се стойка с възможност за задаване на височината, накланяне, завъртане и обръщане на 90 градуса.


По време на събитието посетители видяха отблизо чисто новия геймърски монитор AOC AG273QCG. Като част от серията AGON 3, той комбинира доказана производителност с модерна естетика, висока WQHD резолюция 2560 x 1440, G-Sync, време за реакция 1 ms и 165 Hz честота на опресняване.

 

 

 

Всички актуални промоции на Поликомп ще намерите в секция ПРОМОЦИИ на нашия сайт.

Всички информационни бюлетини на Поликомп ще намерите в раздел БЮЛЕТИНИ на нашия сайт.